Zdravím, mám menší problém, auto mi nechce nastartovat. Byl jsem týden nemocný a tak jsem nejezdil (teloty byly +- kolem nuly). Předevčírem jsem se rozhodl auto nakopnout a chytlo, nechal jsem ho běžet 2 minuty a pak jsem si šel po svém, dneska ráno už nechytlo vůbec, startér se snažil ale vůbec nebyla snaha se chytnout , myslel jsem si zimou a že to zkusím odpoledne a taky nic ... Mám pocit že to bude baterkou, ale je poměrně nová - 2 roky ... Prosím o radu, v autech se nevyznám Pokud někdo poradí startovací kabely a nabíječku, tak to doma fakt nemám a kdyžtak přihoďte i cenu řešení - díky moc joo a mám Fiat Brava 1,6 benzín
Dva roky není poměrně nová baterie, ale jestli startér neměl problém to roztočit, pak je ještě dobrá. O jaké auto jde? Bylo by dobré se podívat na zapalování, svíčky, kablíky... Podléhá to všechno opotřebení a v zimě se zanedbaná údržba vymstí prakticky vždy. Hezký den.
al bunda*
Pardon, nevšiml jsem si v záplavě smajlíků, že jde o Fiat Brava. Ale to o svíčkách a kontrole zapalování platí... Hodně zdaru.
Zjistil jsem zajímavou zkušenost.Auto za špatného počasí špatně chytalo.Vzal jsem baterku nabít a napadlo mě,že bych mohl vyčistit kabely ke svíčkám.Vzal jsem je domů pečlivě vytřel a do rána nechal vyschnout na radiátoru topení.Druhý den auto chytlo na přání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.