Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám Felicii 1995 1,3 BMM. Když jsem sundával kolo, tak jsem si všiml, že když vezmu za pružinu/tlumič, tak hrká v tom horním uložení tlumiče, je to viditelné v motorovém prostoru. Sundal jsem plastovou nasazovací krytku horního uložení tlumiče a zkoušel jsem to dotáhnout, ale nepovedlo se mi to, při tom dotahování jsem cítil jak napružuji pružinu. Zkoušel jsem i přidržet plochým klíčem ten středový čep a zároveň utahovat tu velkou matici, ale nepomohlo to. Tlumiče mají vůli v horním uložení na obou stranách. Nevíte, jak to opravit? Je nebezpečné s tím jezdit?
Děkuju
Poradím s řešením. Rádo to tam vyrezává. Posledních pár let estékáčka Felicie pěkně kosí, mj. protože je to nebezpečné v současném provozu, většinou bez ABS, bez posilovače, airbagu, rezavé brzdové trubičky.. Říkají tomu pojízdná rakev. Uvažujte o změně, stejně to jednou přijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.