Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únik kapaliny

Od: jarek79 odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
chci se zeptat…mám fabii 1 a pod levým předním světlem z pohledu řidiče uniká nějaká kapalina…našel jsem na zemi menší flek a když jsem se díval pod auto, tak tam byla kapka…je to nějaká oranžová nebo červená kapalina…nevíte někdo co to je?
Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
U levyho předního svetla to typuju na nemrznoucí kapalinu muže tyct chladič,čidlo spínani ventilatoru,vypustní ventil chladiče
Zvednout sundat dole plasty prohlídnout co to je

hodnocení

0x
Nemoze to bit z nadobky na ostrekovac?

jarek79
hodnocení

Z odstřikovače to určitě není

hodnocení

0x
Tak červená by mohla být chladící kapalina.

hodnocení

0x
Jak píse dabel®, prohlédnout a ošahat vývody chladiče a dole jeho vypouštěcí kohout. Je potřeba to zkoumat po jízdě, když je chladící soustava natlakovaná, to to poteče nejvíc.
Když do loužičky namočíte prst, smrad fridexu poznáte.

hodnocení

0x

Také si myslím že ostřikovač protože tam je nádobka přímo pod světlem. Jinak na té levé straně ani žádné trubky od chlazení nevedou protože expanzní nadoba je z pohledu řidiče vpravo a nejvíc vlevo je asi horní hadice do chladiče a ta je zhruba na úrovni konce přední masky a dál nalevo již nic od chlazení není.

Fungují vám přední i zadní ostřikovače? Ten zadní se totiž často rozpojí ve spojce u podběhu a pak to v prostoru předního kola vytéká když se použije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]