Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Škoda Octavia FL 2.0 TDI CR CFHC a musím vyměnit rozvody. V autorizovaném servisu auto klever mi nacenili opravu na 17 300,-Kč. Je to férová cena? Nebo to radši udělat někde jinde? (Jedná se o auto z Německa, jsem druhý majitel a všechny servisy byly ve škodovce.)
CFHC je dvojková oktávka. Takže cca 12leté auto v ceně kolem 100-150 tisíc. Co blázníte, s takovým dědečkem se do autorizáku nejezdí. Až ho budete za 5 let prodávat za 50, tak už se na servisku nikdo ptát nebude. A když ano, tak razítko z běžného servisu stačí. A tam zaplatíte polovinu.
Ale abych odpověděl přesně na otázku - na autorizák je to normální cena.
Cena na autorizák normální.
Reálná cena za díly + práci na úrovni lichvy. Koukni na cenu špičkových dílů a kolik hodin trvá práce...
Na co serviska vyplněná autorizákem? Dá se předpokládat že už teď to je staá plečka a až to budeš prodávat tak to už bude ještě starší, ohnilý a před velkým servisem =moc za to nedostateš. To vyplňování servisky tě vyjde dráž než zisk při prodeji.. Mmch. podle mých zkušeností s "kvalitou" práce je serviska z autorizáku spíš doklad že servis byl ojebanej než něco co zvýší cenu ojetiny..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.