Nejste přihlášen/a.
1. kvalitní žárovky (Nightbreaker, Lidl +XX%)
2. přeleštit "skla" pokud jsou plastový poškrábaný/ zašedlý (konečná úprava je lak s UV filtrem - jinak rychle zašednou/ zažloutnou znova)
3. rozebrat světlo a nechat znova pokovit paraboly...
Tady na webu nedostupný, ale e-bay apod. tam sehnat nejdou? Číslo dílu a hledat.. Zběžný kouknutí xenony za 10k jedno, ale tam k tomu musí být ještě aut. naklápění + ostřikovače.. LED taky nebudou za hubičku..
CX7 má čočky i v případě halogenů a nejspíš teda bude vypálená odrazová plocha za nimi. Pomůže jen nové pokovení, což práce pro profíky zhruba za 10 tisíc celkem za obě světla. V ČR to dělá nekolik firem.
Pokud je parabola teplem deformovaná tak jen pokovení nepomůže.. I když to je otázka když tam je parabola + čočka, u toho by deformace vadit nemusela, tok není usměrněný parabolou ale čočkou.. Otázka je i průhlednost čočky..
Tohle je daň za žaponce, jak se to potento tak to je drahý..
Bohužel nelegální a může být problém při nehodě... STK je to nejmenší, tam ho maximálně vyhoděj...
Řešil jsem přes dobresvitime.cz/... renovaci bixenonů.
Po objednání jsem dojel, trvalo to 4 hodinky.
V ceně rozlepení, výměna vysvícené paraboly, vyčištění čočky a celého světla, polepení prasklin (světlo se zevnitř rosilo), slepení zpět a seřízení.
Dělají to nějací slováci v Brně. Vyšlo mě to na 7tis.
Svítí to nádherně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.