Nejste přihlášen/a.
Je to spotřebič jako spousta jiných. Pro srovnání nabíječka na telefon bere proudu značně víc, takže to žádná zátěž vpodstatě neni. Po vypnutí zapalování většina aut zásuvku CL vypíná, pokud se ptáte z důvodu "vybití baterie" přes víkend, tak to tedy taky nehrozí. Odpověd na otázku tedy bude spíše ne, žádný vliv to nemá.
Vliv na autobaterii je zanedbatelný. Navíc Pažouty po vypnutí motoru vypnou i zásuvky. Ale z prave - mám Pažouta Partner, jsem ujetej na audioknihy, které poslouchám denně při řízení, takže když jsem měl Pažouta loni v servisu, dostal jsem jako náhradní auto Octavii, která však neumí USB. Takže jsem taky zkoušel ten transmitter. No, funguje to, ale proti přehrávání z flešky je to bída - jak po stránce kvality poslechu, tak po stránce komfortu ovládání. On ten transmitter je dost slabý vysílač, takže poslech bývá někdy rušen FM vysílačem na blízkém kmitočtu.
Samozřejmě že ne. Baterii mi nevybije ani autochladnička, která má skutečně velký odběr, ale jak už bylo řečeno, Pažouty mají zásuvky pod proudem jen tehdy, když jede motor, tedy auto dobíjí ( předpokládám, že nikdo nenechá stát auto se zapnutým zapalováním, že... ) Takže baterie není nikterak zatěžována žádným spotřebičem zapojeným v zásuvce.
Ovšem třeba Škodovky a Fordy mají zásuvky pod proudem stále, takže třeba kolega právě zmíněnou lednicí zcela vybil baterku.
Newím jestli všechny modely P-307 mají,ale snad mají , zásuvku , která po vy\tažení klíčku ze spínačky odpojí i zásuvku zapalovače-12V. A ještě všechny co jsem měl od PSA ( až na současnou C5 a C4, jo a na X2 jsem neměl potřebu toto řešit)měli neznám přesný název -snad bočník? prostě pojistka na AR měla 2 polohy-v první radio mohlo jrát neustále, ve druhé poloze přestalo hrát při vytažení klíčku ze spínačky.
takže bych se nebál necha to v zásuvce, ale stejně to v C5 vytahuji-origo AR s cd neumí MP3 disky .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.