Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojka Touran 2005 1.9 TDI 77kw

Od: ladac odpovědí: 8 změna:
Zdravím,mám Touran 2005 1.9tdi 77kw bkc 6kvalt,na kolik tak může vyjít výměna komplet spojky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackaww
hodnocení

0x
Pokud máš známé tak 4 tisíce jinak tak 6-10 tisic
ladac
hodnocení

Dostal sem nabídku od servisu 22500kc komplet,tak nevím
jamess

Pokud je to 2hmotnostni, tak to opravdu muze byt tento nesmysl 22000,- co chteji v servisu. Dneska kazdy chce za hodinu prace 2 litry noo..

poptej vic servisu... nebo nekoho kdo se odvazi tam nacpat jednohmotnostni (uz to vyzkousel na tomto modelu)...

jen ti prozradim ze se mi spojka srovnala kdyz jsem to poradne roztocil (hazelo to na volnobehu), poradne jsem to vohulil do omezovace a srovnalo se to... Taky se to mohlo rozstrelit. Je to tak 50:50

ladac
hodnocení

Je tam dvouhnota,ale i tak mi 22500 přijde nesmysl.Spojkova sada se setrvačníkem vychází na cca 7000kc.
treba zde nd-skoda-volkswagen.cz/...
jamess

Tak to konzultuj s tim servisem proc za to chteji tolik, treba pocitaji originalni dil a ten bude stat kolem 15? Aspon mi to tak tvrdili, ale na 110 kw pdcko

ladac
hodnocení

Právě že chcou za Sachs 18000kc a cca 4500 práce což se mi moc nezdá tolik za materiál,asi změním servis
asd1

Odpověděl sis sám - chtěj ti za materiál přihodit 11k, reálně jen za objednání dílu (asi tak 10 minut práce) *smich*

Servisů málo a lidi to daj, tak proč si nenarejžovat (o nic jinýho nejde..)

7k spojková sada, 3k za práci, něco materiálu navíc - nový gufera na poloosy, olej do převodovky atd... takže 12k je rozumná cena.

22k = dobrej vtip *smich*

alexandrcars*
Spojková sada Sachs vyjde cca tak kolem 9 tisíc + práce. 22 tisíc je fakt nesmysl. To tě chcou vyloženě natáhnout. Mám známýho který teď nechával měnit celou spojku na octavii 2 1.9 tdi 77kw a vyšlo ho to na 13 tisíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]