Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám ve VW Touran 2005 Webasto s oválným ovládáním na palubce,začalo mi blbnout,zapíná jak chce,chci se zeptat jde nějak úplně vyřadit z provozu aby vůbec nefungovalo?Nikdy jsem ho nepoužíval a raději bych ho v autě neměl vůbec.Děkuji za info
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Podle mě by na tom nemělo být nic složitého. Do topení vede přívod studené vody a z něj odvod teplé. Tyhle dvě hadice by mělo stačit z topení odpojit a navzájem spojit. Odpojíte konektor, zajistíte izolací a odmontujete samotné topení a výfuk. Jen se divím, že takovou úžasnou věc když ji máte v autě jste nepoužíval. Jistě by stačilo nechat opravit ŘJ topení a mohlo fungovat vesele dál
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]