Nejste přihlášen/a.
Neprošel jsem technickou kvůli pomačkanému blatníku, dostal jsem ji na 30 dní. Blatník jsem opravil a na opakovanou jsem jel 4 dny před koncem lhůty, neprošlo to. Domluvil jsem se, že přijedu za 2 dny, bohužel zrovna pátek, ale pro mě poslední možný termín. Vedoucí prohlásil, že to už je dobré, ale onemosněl mu technik a jiného nemá, opakovanou mi neprovede. Mám přijet po víkendu, ale již na celou včetně emisí, protože termín 30 dní mi skončí v sobotu. Je toto v pořádku z hlediska majitele? já jsem se dostavil sice den před termínem, ale už není moje vina, že servis nemá personál.
Stanice nemůže dát zpětné datum, takže když je po 30denní lhůtě, musí být nová technická. Kdo jí zaplatí je na debatě s vedoucím STK.
Zase technická buzerace. Nedal úplatek a teď je v p...
U STK je vše v pořádku, mohou si dovolit vše. Obrana neexistuje.
Existuje obrana, ale jeden se musí bránit a ne sklapnout kufry! Díky lidem jak jste Vy Gumo se pak ve všem neustápe pro normální lidi vše přitvrzuje! Když se neumíte bránit jen vše kritizujete PÍŠETE o buzeraci aleRADY od Vás se jeden nedočká. Raději nepište nic!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.