Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neprovedená technická

Od: tom620 odpovědí: 14 změna:

Neprošel jsem technickou kvůli pomačkanému blatníku, dostal jsem ji na 30 dní. Blatník jsem opravil a na opakovanou jsem jel 4 dny před koncem lhůty, neprošlo to. Domluvil jsem se, že přijedu za 2 dny, bohužel zrovna pátek, ale pro mě poslední možný termín. Vedoucí prohlásil, že to už je dobré, ale onemosněl mu technik a jiného nemá, opakovanou mi neprovede. Mám přijet po víkendu, ale již na celou včetně emisí, protože termín 30 dní mi skončí v sobotu. Je toto v pořádku z hlediska majitele? já jsem se dostavil sice den před termínem, ale už není moje vina, že servis nemá personál.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tak vedoucí tě chtěl prostě jen odrbat, abys spadl do plné platby. Pokud to je solidní firma, uznají ti cenu opakované prohlídky i v ten další den vzhledem k organizačním problémům na jejich straně. Pokud ne, tak bude otázka, jak se proti tomu dá nějak právně bránit. V obchodě ti taky nemůžou jen tak podle xichtu nastřelit vyšší cenu chleba, než je na cenovce...

break
hodnocení

0x

To jsi měl řešit na místě s vedoucím popř technikem při předposlední návštěvě.

tom620
hodnocení

To jsem při předposlední návštěvě s vedoucím řešil a na následné kontrole na pátek jsme se domluvili

break

Tak bych se nenechal odbejt. Osobně bych byl hodně rozčilené

jamess
hodnocení

0x
Mel sis to nahrat na diktafon, kameru… pak bych akceptoval jeho pokyny a požádal o náhradu škody nezaviněné mnou.
Pripadne jit jinam. Drive jinde vzali taky 100 za opakovanou, nevim jak nyni
tom620
hodnocení

Nahrávat si hovor mě nenapadlo a jet jinam už bylo pozdě. Všechny STK v okolí berou na objednávku min. 2 týdny předem.

jamess
Tak to slyším poprvé ze na STK se se musí objednávat
Kde to okoli je?
tom620
04.02.22 17:09
hodnocení

Děčín

hodnocení

0x

Stanice nemůže dát zpětné datum, takže když je po 30denní lhůtě, musí být nová technická. Kdo jí zaplatí je na debatě s vedoucím STK.

jamess
Pokud prokáže, že měl platnou objednávku, dostaví se, a nebylo provedeno z důvodu ležících na straně stk, tak jasné kdo to zaplatí
Asi z toho u nás žádné objednávky nepřijímají a jezdí se bez objednání

guma
hodnocení

0x

Zase technická buzerace. Nedal úplatek a teď je v p...

U STK je vše v pořádku, mohou si dovolit vše. Obrana neexistuje.

Existuje obrana, ale jeden se musí bránit a ne sklapnout kufry! Díky lidem jak jste Vy Gumo se pak ve všem neustápe pro normální lidi vše přitvrzuje! Když se neumíte bránit jen vše kritizujete PÍŠETE o buzeraci aleRADY od Vás se jeden nedočká. Raději nepište nic!

guma
05.02.22 12:18

-

asd1

Těžko, jedině vymáhat náhradu škody, a když nemáš dostatečné důkazy tak smůla.. Některá STK v okolí nejspíš otevřená ten den byla, takže mohl a nazdar..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]