Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpětná zrcátka

Od: pardal® odpovědí: 4 změna:

Ahojte všichni kdo by jste mi chtěli pomoci. Mám takový problém, zpětná zrcátka na obou stranách se rozhodli mávat na své okolí, tedy sklápět a odklapet v libovolné frekvenci. Jenže ke svému účelu tak ale přestali sloužit, vyřešil jsem zatím odpojením konektorů. Nemáte někdo nějakou zkušenost s tímto problémem. Díky moc za jakoukoliv radu jak nad problémem vyzrát.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Diagnostikou zjistit kde je problém? nebo šikovný a znalý autoeletrikář a prověřit kabeláž v husím krku do dveří,za předpokladu, že jsou uchycena na dveřích a ne na kastli

hodnocení

Jde o Chrysler Grand Voyager 2.5 Crdi 2004. Zkoušel jsem to na fóru i v clubu ale nikdo zřejmě neví a tím mi neodpověděli tak jsem to zkusil zde. Zrcátka jsou na karoserii takže se eliminuje problém pohybujících kabelů a případného unavení vodičů. Jinak díky za podporu

hodnocení

0x

Na diagnostiku a prověřit příslušnou řídicí jednotku (komfortní výbava?). Pravděpodobně získává špatné vstupy ze senzorů to asi selským rozumem neodhalíte.

hodnocení

Spíše signály než vstupy ale proč by měly mít zrcátka senzory. Mechanicky se sklápějí použitím spínače za volantem a automaticky se sklápěly při zamknutí vozů jak ručně tak s dálkovým ovládáním což značí že pouze spínacím okruhem. Ale dobře zkusím tu diagnostiku. Jinak díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]