Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Na mé Fabii 1 (2001), se mi rozsvítila kontrolka EPC. Dočetl jsem se, že příčina je v největší pravděpodobnosti v brzdovém spínači, a vzhledem k tomu, že pojistka fungovala, tak jsem si nový brzdový spínač objednal. Bylo psáno, že je originální, pouze použitý. Po tom, co jsem starý vymontoval, zjistil jsem, že nevypadá stejně, jako ten nový, ikdyž na tom novém byla cedulka přesně se specifikací mojeho auto (Fabia 1 1999-2007). Moc jsem to neřešil a zkusil ho zapojit. Po zapojení nového brzdového spínače jsem došel ke zjištění, že brzdy svítí, ale tentokrát pořád. Ani po stisknutí toho nového neblikly, nic, prostě stále svítí. Ten starý pro jistotu nespíná brzdová světla vůbec. Dokázal by mi někdo poradit, v čem by mohla být chyba?
V přiložených fotografiích je starý brzdový spínač bez cedulky a ten nový s cedulkou
Děkuji moc za odpovědi
Spínač jsem ještě nenamontoval, pouze jsem do něj zapojil kabel. Tím jsem chtěl vyzkoušet, zda-li funguje a myslel jsem, že když ho zmáčknu, světla budou reagovat, nereagovala ale, svítila pořád. Z toho jsem usoudil, že je v něčem problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.