Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Na autě Škoda Octávia 1,kdy ročně najezdím tak 6000 - 7000km.Mám teď na autě zimní pneu a ocelové disky.Už když jsem je na podzim dával na auto,tak ty disky nic moc.Na můj vkus tak nějak orezlé.Ale,já jsem takovej puntičkář.Takže pro někoho by ty disky byly OK.A pneu je zimní tak 3-4 mm vzorek
No,ale k věci.Co teď s tím? Tedy co s tím na jaře?
Nechat na autě neřešit to a dojezdit přez léto a na podzim koupit nový zimní pneu.Na ty samý disky a nechat to bejt?
Nebo to ještě vydrží i na příští zimu?Takže na jaře sundat z auta a nasadit hliníkáče s letním pneu? A na podzim to znovu přehodit tak,jak to je? A dojezdit ještě jednu zimu?
Nebo koupit na Bazoši nastříkané disky se zimním pneu a tyhle co mám teď vyhodit?
Nebo na jaře přezout na hliníkáče a nechat plechový disky nastříkat a k tomu na příští zimu nazout nový zimní?
Nebo na Bazoši koupit jiný hliníkáče a plus nový zimnní gumy a mít dvě hezký sady?
Zkrátka je víc možností a jde mi hlavně o cenu a o tak nějak přijatelný kompromis.
Moc děkuji za odpovědi
nechat do podzimu, pak koupit nový zimní... v létě už se to tak snadno nesjede, jako kdyby byly pneu nové - čím starší, tím tvrdší...
a klidně se dívejte během roku na bazoš - často někdo prodá auto bez kol a pak se jich nemůže zbavit... můžete koupit kompletní slušná kola za dobrou cenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.