Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor 250 Jawa nebo ČZ na kross

Od: petr14 odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer mám dotaz ohledně motoru do domácí krosky mám tu rám ze 150cz a motor z 250 jawy tak se chci zeptat zda je lepší motor z mz nebo Jawy krosku chci mít do lesa.diky za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Osobně jsem krosku s MZ motorem neviděl. Z kombinace 150 rám a větší motor bych měl obavy,250 má úplně jiný rám a uchycení motoru , nějaké amatérské úpravy nemusí dopadnout dobře

Jinak 150 MZ je výkonově na úrovni 250 jawy

Máš rám.Dáš větší motor - rám se začne kroutit, navíc nebudou stíhat brzdy.Dáš silnější brzdy - začnou problémy s přední vidlicí..a tak pořád dokola až zjistíš že je lepší koupit original krosku.Jenže v tom projektu budeš mít utopených hafo peněz...

makk
hodnocení

1x

Podle mě se chystáte zničit rám i motor a za pár let si budete rvát vlasy, protože obojí půjde prodat za balík.

Už dneska se prodávají za nenormální prachy. Jenže na druhou stranu je třeba ocenit zájem tazatele aspoň si něco vyzkoušet. Kdysi se tomuhle věnoval Svazarm , ale dnes kdo nemá prachy a známosti nemá šanci

hodnocení

0x

ČZ 150 - tvrďák, pérák nebo kejvačka?

petr14
hodnocení

je to klasika rám asi tvrdák

Neodpružený rám na krosku asi nebude to pravé

Takže vpředu vidlice ploché, z plechu lisované a mizerné "brejle". To do terénu určitě není. Zkuste o kolik dokážete pootočit řidítky, když budete držet kolo. Asi se vyděsíte. Zůstávala mi řidítka šejderem i po průjezdu zatáčky na silnici, natož v terénu. Jak píšou kolegové. Je to veterán a jeho cena roste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]