Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to narocne

Od: repr odpovědí: 15 změna:
v servisu me rekli, ze mam prasklou manzetu poloosy pod prevodovkou, a ze se musi vypustit olej u prevodovky a budou to delat cely den. jedna se o starsi vuz mazda 323f. je pravda, ze je to tak narocne?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ha, celý den. To je dobrej vtip. Leda, že máš rezavý šrouby. Pak je to opravdu chuťovka na celý den a japonci strašně hnijou a reznou.

Takže náročné je spíše se k tomu dostat. Samotná výměna je tak na 1,5 hodiny.

Je Honda Civic japonec? měl jsem 12 ročneho a nebyl tam ani náznak rzi.S Mazdou souhlas, není japonec jako japonec.

Třeba Nissany reznou hrozně.

Pavlosi a není to spíše jen to, že vyjímka potvrzjue pravidlo? Měl jsem 20 leté auto bez koroze a stejný model ale o 4 roky mladší a měl totálně vyrezlý přechod-práh podběh až k nosníku, na kterém je uložen pomocný rám motoru .

repr
hodnocení

auto neni zrezle, je garazovane, a co ten olej z prevodovky musi se vypoustet. a jeste me mluvili o stabilizacnich tyckach.

Vyhodíš poloosu a vyteče sám. Jestli tě to zdrží o 5minut, tak je to moc. Rozhodně to není na celý den. Tedy na 8,5 hodiny.

007cz
5 min je moc? Buďte trochu objektivní, co když je to automat?

repr
hodnocení

neni to automat

hodnocení

0x
Ano.. někdy to může trvat půl dne.. Opravdu záleží,jestli tam bude něco zarezlého.Když vše půjde jak má,tak je to třeba jen dvě hodiny..A to oni v servisu nemůžou vědět..zda vše půjde jak by mělo.Taky jsem nedavno měnil tlumiče na starém Favoritu a jeden byl hotový za hodinku i s "cigárpauzami"..a druhý měl totálně zarezlý spodní šroub v silentbloku a matlal jsem se s tím celé dopoledne.. Jasně, že pokud bych měl dílenský zvedák,bylo by to rychleji.Ale nechtěl jsem původně nic řezat a brousit atd..Nakonec jsem musel obojí..A pak hledat odpovídající šroub v mém neuklizeném skladišti *smich*

fůůůůj cigárpauzy :-D.

Jak u toho můžeš (musíš) ještě hulit :-D?

No jo,no.Kdybych přestal hulit,tak bych si mohl možná dovolit i "autorizák" *zmateny* Měl bych se nad sebou zamyslet ;)

Nevím, mě to odmalička vždycky smrdělo a štve mě, když jdu od kámoše mechanika domů, tak mi smrdí vlasy, oblečení, i batoh od těch cigár. To je vždycky smard na poblití.

Ale nikomu to nezakazuji. Spíš se tomu směju ;)

Připomělo mi to mechoše,se zapáleným vajglem nad otevřenou nádrží motorky ...

hodnocení

0x

pro tazatele to bude na celý den. Je třeba umět auto taky vhodně podepřít, zvlášť, pokud bude dělat venku a fouká vítr, taky by to na něj mohlo spadnout.

jak má vědět, kam strčit podpěry? třeba to tam bude vyhnilý.

Další otázka je, jaké má nářadí, jaké zkušenosti s povolováním srostlých šroubů-matic.

aby si neorval gufera u diferenciálu,až to tam bude cpát zpátky.

možná bude třeba doplnit převodový olej

pro někoho kdo to nedělal to není sranda

On to nebude dělat sám.. Psal, že to dá do servisu a prý to shnilé není..Teda pokud na to někdy koukal i zespodu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]