v servisu me rekli, ze mam prasklou manzetu poloosy pod prevodovkou, a ze se musi vypustit olej u prevodovky a budou to delat cely den. jedna se o starsi vuz mazda 323f. je pravda, ze je to tak narocne?
Pavlosi a není to spíše jen to, že vyjímka potvrzjue pravidlo? Měl jsem 20 leté auto bez koroze a stejný model ale o 4 roky mladší a měl totálně vyrezlý přechod-práh podběh až k nosníku, na kterém je uložen pomocný rám motoru .
Ano.. někdy to může trvat půl dne.. Opravdu záleží,jestli tam bude něco zarezlého.Když vše půjde jak má,tak je to třeba jen dvě hodiny..A to oni v servisu nemůžou vědět..zda vše půjde jak by mělo.Taky jsem nedavno měnil tlumiče na starém Favoritu a jeden byl hotový za hodinku i s "cigárpauzami"..a druhý měl totálně zarezlý spodní šroub v silentbloku a matlal jsem se s tím celé dopoledne.. Jasně, že pokud bych měl dílenský zvedák,bylo by to rychleji.Ale nechtěl jsem původně nic řezat a brousit atd..Nakonec jsem musel obojí..A pak hledat odpovídající šroub v mém neuklizeném skladišti
Nevím, mě to odmalička vždycky smrdělo a štve mě, když jdu od kámoše mechanika domů, tak mi smrdí vlasy, oblečení, i batoh od těch cigár. To je vždycky smard na poblití.
pro tazatele to bude na celý den. Je třeba umět auto taky vhodně podepřít, zvlášť, pokud bude dělat venku a fouká vítr, taky by to na něj mohlo spadnout.
jak má vědět, kam strčit podpěry? třeba to tam bude vyhnilý.
Další otázka je, jaké má nářadí, jaké zkušenosti s povolováním srostlých šroubů-matic.
aby si neorval gufera u diferenciálu,až to tam bude cpát zpátky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.