Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Promáčklé dveře

Od: nabourana odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

dneska jsem měla nemilou nehodu - týpek mě při projíždění na úzké silnici vytlačil na sloupek a ujel - promáčklé zadní dveře, poškrábané přední. Dveře jsou podle mne na výměnu. Nevím, jestli v tomhle případě zvolit autorizovaný servis - dá se vůbec počítat s pomocí pojišťovny? A kolik mě to může stát, pokud to budu muset hradit z vlastní kapsy?

Díky.

Promáčklé dveře

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dvojková Fábka, klidně dveře z vrakáče ve stejné barvě 2x 2500kč.

Výbavu a tapce si přestrojíte.

Pokud by se takové dveře lakovali, tak + 7000kč

Asi nemá cenu tyto dveře rovnat. Časem pak budou náchylnější ke korozi.

Oprava sloupku a prahu cca 9000 - 10000 i s lakem.

Ve středních čechách a v praze počítej z vyžší částkou.

Pokud se vyník nenajde (kamery) a nemáš havaríjko, tak pochopitelně z vlastní kapsy.

nabourana
hodnocení

Díky. Havarijní mám...zkusím štěstí. Kamery žádné v dohledu, boční ulice u lesa... :-/

Podle dveří to neni fabka ale yeti

@taalla máš pravdu, zmátl mě ten oblouček a vzpoměnl jsem roomster, který to logicky nebyl.

hodnocení

1x

jestli máte havarijko k pojištění,skuste pojištovnu,jinak odhad - máte požkozený práh,dveře oboje,-servis kolem 20 tis,nezáleží jestli je autorizovanej nebo ne,spíš kdo pro ně pracuje.

nabourana
hodnocení

Díky za informaci. Havarijko mám. Zkusím tedy přes pojišťovnu, jestli by to aspoň trochu míň bolelo... :-/

Tak si napřed přečtěte smluvní podmínky. Některé pojišťovny tam mají zajímavou klauzuli, že pokud použijete jejich smluvní servis, tak nejen že to sami vyřídí, ale i významně klesne spoluúčast. Případně vám to řekne infolinka pojišťovny. Konkrétně u mé pojišťovny mi libovolná spoluúčast klesne na 2000Kč a to je v servisu který není ani značkový, ani extra drahý - jezdím do něj i normálně.

break
hodnocení

0x

10-15 000, -

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]