Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dneska jsem měla nemilou nehodu - týpek mě při projíždění na úzké silnici vytlačil na sloupek a ujel - promáčklé zadní dveře, poškrábané přední. Dveře jsou podle mne na výměnu. Nevím, jestli v tomhle případě zvolit autorizovaný servis - dá se vůbec počítat s pomocí pojišťovny? A kolik mě to může stát, pokud to budu muset hradit z vlastní kapsy?
Díky.
Dvojková Fábka, klidně dveře z vrakáče ve stejné barvě 2x 2500kč.
Výbavu a tapce si přestrojíte.
Pokud by se takové dveře lakovali, tak + 7000kč
Asi nemá cenu tyto dveře rovnat. Časem pak budou náchylnější ke korozi.
Oprava sloupku a prahu cca 9000 - 10000 i s lakem.
Ve středních čechách a v praze počítej z vyžší částkou.
Pokud se vyník nenajde (kamery) a nemáš havaríjko, tak pochopitelně z vlastní kapsy.
jestli máte havarijko k pojištění,skuste pojištovnu,jinak odhad - máte požkozený práh,dveře oboje,-servis kolem 20 tis,nezáleží jestli je autorizovanej nebo ne,spíš kdo pro ně pracuje.
Díky za informaci. Havarijko mám. Zkusím tedy přes pojišťovnu, jestli by to aspoň trochu míň bolelo... :-/
Tak si napřed přečtěte smluvní podmínky. Některé pojišťovny tam mají zajímavou klauzuli, že pokud použijete jejich smluvní servis, tak nejen že to sami vyřídí, ale i významně klesne spoluúčast. Případně vám to řekne infolinka pojišťovny. Konkrétně u mé pojišťovny mi libovolná spoluúčast klesne na 2000Kč a to je v servisu který není ani značkový, ani extra drahý - jezdím do něj i normálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.