Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám referát a potřebuju poradit s bezkontaktním zapalováním, na netu jsem nic nenašel, byl by někdo prosím ochotný kdo o tom něco trošku víc ví? Šlo by hlavně o toto: popis, rozdíl, popis funkce, výhody a nevýhody.
Byl bych moc vděčný, na netu jsem nic nedokázal najít, díky všem a ahoj
Nic jsem vážně nenašel, z knížky to bude vážně okaté, můžeme používat internet a tak, ale zas nechci aby to vypadalo úplně všechno že jsem opsal, chápu že to může vypadat blbě, ale na tomhle mi fakt záleží a tohle mi přišla jako poslední pomoc :/
Aha. Takže jinak řečeno - nechce se mi to hledat, nechce se mi to číst, nechce se mi přemýšlet a případně získané informace upravit podle vlastní hlavy. Takže to předhodím mamlasům na poradně, ať to za mě vyřeší. Já zatím můžu jít třeba na pivo.
Tak jo - dobrej pokus.
Ono si každý myslí, jak každý má čas dělat do školy referát o známku, kdybych chtěl, školu už dávno ukončím a nemusím nic řešit, v 19 letech si příjdu na peníze o kterých můžete jenom snít, ale pro Vás to budou jenom pohádky, mějte pohodový den a můžete jít na to pivo, mějte se :D
"...kdybych chtěl, školu už dávno ukončím..."
Takže školu teda zřejmě ukončit nechcete, ale učit se také nechcete (pardon - nemáte na to čas ). Tak co vlastně chcete
? Běžte vydělávat těžký prachy rukama a nemusíte nic řešit. Odkud kam máte vykopat příkop Vám řekne mistr. Času pak jistě budete mít habaděj
.
Použij hlavu, najdi si informace o obou, porovnej, vyhodnoť a hoď to na papír.
Nebo co nabízíš za vytvoření referátu? Ale trvám na tom že tam bude :vypracoval asd, takže i tak ty dostaneš kouli
Bohužel, hledal jsem kde jsem mohl, kdyby tohle nebyla moje poslední možnost, ani tu nepíšu, ale jak známe čechy, ze vším mají problém, mě šlo jen o význam, když nikdo nic neví, nic se nestane, místo blbýho komentáře jste mohl dělat něco užitečnějšího, mějte se :D
Ti to našel Magdon bezkontaktní zapa/... tak nevim co prskáš. Kolik platíš za referát? A máš pravdu jdu dělat něco užitečnějšího
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.