Nejste přihlášen/a.
3x
Iveco není špatná volba, je jich k vidění poměrně dost, sám jsem s tím jezdil, měli jsme to jako stěhovák - tedy skříň. Jezdil jsem jako stěhovák i MB Sprinter - ale to byla právě ta kasička na prachy, odešla přední náprava, kardan několikrát, převodovka - prostě furt něco Ovšem docela mě zaujala ta úvaha - auto do 3,5t , ještě na to pověsíte čelo, kolk tedy zbyde na náklad? U toho MB jsme to řešili, jestli to přilásit na B, nebo C, ale pokud by to bylo na to béčko, tak byla užitečná hmotnost nějakých 800-850kg, což uveze i malý Partner. Ovšem pokud na tom budete vozit polystyren...
0x
To máte lehký - těch aut je spousta - jde jen o cenu.
Mercedes sprinter
Renault Master
Opel Movano
Iveco Daily
Fiat Ducato
Ford Transit
Citroen Jumper
doplněno 27.01.22 20:15:
Musím doplnit - ono je jedno, jakou značku kupujete - protože ta auta budou mít najeto 500tis.km a víc. Takže musíte o to víc hledět na konkrétní stav vozu jako celku! Servis asi nebudete dělat u autorizovaného servisu - tj. ptejte se svého servisáka, co by doporučil (pokud mu věříte).
Protoze pak si reknou jen za jeden vstrik od 8000 korun nahoru. Zadne nahrady tam nejdou dat, bo Renault je schopen behem jednoho roku pouzivat 2 odlisne nahradni dily na stejnem vozidle.
Kolega nahore psal, ze Mercedes je drahy, no za celou dobu ksme menili jen jeden vstrik a to jeste u nakladniho auta. Paradoxne ani sevis v Jihlave, kde maji tech aut nyni 400, nemel tehdy ani klic na utahovani, tedy to nikdy nepotrebovali.
Tteba brzdove oblozeni a kotouc brzd stoji na Mercedes Benz E mene nez na Skodu Octavii. Ale chapu, ze nekdo bude tvrdit, ze Mercedes je drahy na servis, pekny nesmysl.
Na Sprinteru jsem ua 240.000 km menil jen imobilizer v zaruce, jinak jen olej, filtry a brzdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.