Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem byl na wapce a ihned po nastartování mi vyskočila na maxidotu kontrolka "zkontrolujte pravé přední tlumené světlo". Když jsem přijel domů, sundal jsem světlomet a zjistil jsem, že tam nateklo docela dost vody pravým předním podběhem, který úplně nepřiléhá k blatníku. Snažil jsem se utřít vodu z kabeláže a z dostupných míst, na kterých to šlo, ale problém i dnes ráno stále přetrvává. Jakou možností mohu vyřešit závadu? Ještě mě napadá zkontrolovat pojistku v pojistkové skříni motoru, jestli není přepálená, potažmo zkusit vyměnit žárovku.
Díky za odpověď.
Musíš měřit kde je problém (stačí žárovková zkoušečka kam jde šťáva a kam už ne), pojistka se kontroluje jako první..
Slaná voda je vodivá, takže propláchnout nejlíp destilkou a sušit až pak = možná si vyndat celý světlo, nalejt destilku zašejkrovat a vylejt, pak to vyfénovat.., celý auto jde naklánět dost blbě Když nevymeješ sůl tak oxidace zajásá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.