Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena dílů na daná auta

Od: bul odpovědí: 5 změna:

Ahoj, zvažuju kvůli práci rozvoce pořídit auto v cenovce 50 tis, aspon rok kdyby posloužilo, idealně 2. Bud levněji a dát tam plyn nebo už s plynem.

Věděl by někdo jak drahé budou náhradní součástky, jako je spojka, ložiska, tlumiče, destičky, kotouče, díly výfuku, případně překroužkování motoru u aut Alfa romeo 147, fabie 1,0 1,4, dacia logan, vw golf/polo, ford mondeo mk3. Je pravda, že stále alfa bude oproti ostatním ve všem na údržbě o 1/3 dražší?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

rozvoce je co? Dost ti lítaj velikosti aut, Fobie X mondeo je dost rozdíl ;)

Ford plyn nic moc - sedla ventilů..

Nedávno jsem viděl Pandu v továrním plynu za 30k a vypadala hezky.. Pokud myslíš rozvoz pizzy tak jasná volba - malý všude se vejde ve městě i docela hbitý..

rozvoce je dle mě rozvoz ovoce

bul
hodnocení

Nemusíme resit k čemu auto přesně bude, psal jsem to jen aby bylo vidět, že nájezd nebude malý. Mondeo je sice sedan, ale s lpg pojede do 1,5kc/km, řeším auta v ceně 50tis, takže kdyby bylo Mondeo nejhezci asi bych ho vzal. Řeším ale díly jednotlivých modelů, našel jsem alfu už v plynu s nejzdem pod 180tis, ale každej mi tvrdí jak jsou drahy dily. Nemusím mít zrovna hatchback
break

Myslíš trojkový Mondeo? Pokud bude hlídat vůle nebo si poridil 2.5 , tak ne. Jinak MK3 je spolehlivy a snadno opravitelný auto.

hodnocení

0x

Auto v plynu za 50t bude v háji na podpálené ventily. To nebude nic extra spolehlivého k podnikání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]