Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nefunguje mi vůbec elektrika v autě, nejdou vůbec budíky radio stahování oken ani nastartovat vůbec nic až na osvětlení interieru a varovek jinak nic, zkoušel jsem kouknout na pojístky a zdají se mi v pohodě tak jsem četl že to může být spinací skříňkou tak jsem jitu koupil novou a vyměnil a nic, tak už jsem bezradny asi mi nic nezbyde než to dát nějakému odborníkovy který se v tom vyzná, ale budu rád za všechny rády od vás
Zkontroluj přívod "+" přímo na startéru. Pokud jsou tam připojené 2 a více kabelů, můžou mezi sebou ztratit díky oxidaci kontakt a pak se auto může chovat tak, jak uvádíš. Už jsem se s tím setkal, i když na jiném typu auta.
Ty varovky a interiér jsou nejspíš napojeny na jiný okruh přímo z bateriové svorky.
Ano, výborný nápad. Ze staréru určitě půjde i odlehčovací relé, které při startu odpíná nepotřebné spotřebiče, vyjímkou jsou varovky, světelná houkačka, obrysovky, světlo interieru.
tak jsem zkoušel jestli neni z oxidovaný spoj a nebyl, ale všiml jsem si u motorove části jak jsou pojistky že je praskla pojistka f6 5a a když jsem jí vyměnil znova praskla
V návodu k obsluze by mělo být i osazení pojistek. Pokud není, pohledej na nějakém škodováckém fóru. Je nutné určit jištěný obvod, ve kterém je nejspíš tvrdý zkrat.
Myslím, že teď už se bez rozebírání neobejdeš. Takže odpojit konektor z jedné páčky, vyzkoušetodpojit konektor z druhé páčky, vyzkoušet, to samé s panelem přístrojů. Pokud zkrat přetrvává (pojistka bude praskat) i když je vše odpojené, pak je zkrat nejspíš v kabelovém svazku a pak mi nezbývá, než ti popřát upřímnou soustrast a hodně úspěchů při hledání.
vůbec to neraguje na start ani budíky se nerožnou, kabeláž jsem čistil na baterii baterii i jsem dokonce zkoušel jinou a nic a jak jsem již psal funguje jen osvětlení interieru a varovky toť vše co funguje při zapojení baterie Octavia 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.