Dobrý den, Přimrzly mi na mém Fiatu Stilo zadní pravé dveře a po pokusu se dostat dovnitř mi svítí kontrolka dveří (předtím nesvítila, takže předpokládám, že to má souvislost). Chtěl bych se proto zeptat co by to přesně mohlo být a co se mohlo pokazit?(nějaký mikrospínač? Popřípadě Jaký a jak se k němu dostat?) Na palubním počítači se normálně ukazuje když je otevřu a osvětlení auta se také normálně rozsvítí. Děkuji za odpověď.
Myslím si ,že by to mohl být mikrospínač ve dveřích. Buďto špatný kontakt,nebo vadný. Bude v zámku dveří.
xx*
Je složité se dostat k zámku? Nebo je to ,že sundám tapec a tam bude hned přístupný, to asi ne co. A mikrospínače jsou tedy uvnitř zámku?(to znamená že ho budu muset rozdělat?Je tato operace složitá, zvládnu ji jako amatér, nebo to spíš nechat někomu kdo tomu rozumí?(mechanik)) Děkuji za odpověď
Nějak nevím, co je to kontrolka dveří, když "na palubním počítači se normálně ukazuje když je otevřu". Co teda svítí?
doplněno 23.01.22 12:15:
Na obrázcích jsou dvě různá auta. Kombinace obou těchto signalizací na jednom autě je v originále nepravděpodobná. Symbol dveří může signalizovat patery různé dveře, na dolním obrázku je otevřený i kufr, ale počkám, až ukážeš realitu.
xx*
No, svítí mi tato kontrolka dveří (první obrázek u tachometru), ale když otevřu ty pravé zadní dveře, které přimrzly a já je otevřel-od té doby tato kontrolka svítí, tak se mi na podobném displeji(druhý obrázek) co mám ukáže že jsou otevřené a normálně se mi také rozsvítí stropní světla v autě, tak právě hledám příčinu toho co by to mohlo dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.