Nejste přihlášen/a.
neznáte někdo výrobce dílů Metelli? Nějaké zkušenosti s díly?
Vybírám nějaké díly na auto a tento mi cenově vychází hezky, ale nenašel jsem moc zkušeností s těmi díly jen klasické propagační kecy jak je to kvalitní výrobce a splňuje nějaké certifikáty a dodává do prvovýroby a že je to italský výrobce, ale to mi neřekne nic o kvalitě. Auto je sice staré, hodně jeté a podobně, ale zase nechci úplný šunt co nic nevydrží. Stačí, že dávám levné díly i tak, ale vždy takové co se dají poměrně lehce vyměnit.
Záleží co přesně, řekl bych že sr. to neni a ujde to... Za ty prachy dobrý. Obecně s italskýma dílama mám zkušenost spíš dobrou, kecy o šmejdu jsou spíš jen pomlouvání koncernistů bez reálnýho základu..
Jo? Koupil jsis někdy palivový čerpadlo Magnetti Marelli? Už nové hrká jak dětské chrastítko. Proti starému VDO ani ťuk .
Možná pro Fiat, Lancia,... vyrábí lepší kvalitu.
To máš to samé MANN Germany filtry. Pro Focuse jsou paliváky made in South Africa a pro Škodovku i Czech Republic.
Čerpadlo ne, ale Magneti termostat OK.. A i díly který mám v autě od MM tak drží slušně.. Ale může být rozdílná kvalita do prvovýroby a jako náhradní díl..
Filtr Mann olejovej na Focuse mám Německej, na Pandu taky. Palivák pro Fobii jim dělá Čína.. - Ale ono nezáleží ani tak kde se vyrábí jako kdo hlídá kvalitu... Taky "Made i n Germany" dost často znemená výrobu v tramtárii a v dojčlandu akorát balí do krabice, o pár věcech který se vyrábí tady a je na nich Made in Germany vim.
Od Metelli mám homokineťák a zatim OK, vypadal i solidně zpracovanej..
Oleják jo, ale palivák na FF1 je afričan
Jinak jo, beru to, kde se co napíše a přebalí. Ale pro koncového mechanika či zákazníka je to odrazující
Co říkáš na kineťáky od Spidamu?
Zas tolik je nepotkávám.. Ono na zhodnocení kvality s tim buď musíš dělat ve velkým a mít vychytaný který drží a který se brzy rozsypou, nebo to vzít do laborky - rozměry, materiál, kvalita tepelnýho zpracování, drsnosti povrchu.. A to jak obalu s hřídelí tak klece, kuliček, manžety.. K tomu ještě potřebuješ parametry tj. výkres..
Rozsypání ani nemusí být kvalitou ale bordelem nasypaným při montáži a pak se vydře rychle.. Taky kvalita může kolísat s dobou, stačí jiná várka materiálu nebo změna fabriky kde to dělaj, kalič se vykalí apod., nebo výrobce začne šetřit a nebo i úmyslně omezí životnost (ono to dost souvisí)
To ti řeknou spíš mechanici profíci.. ale ty si to nechaj pro sebe... A hospodský kecy a různý diskuze napoví, ale musí se brát s rezervou, zdaleka ne všechno se dá brát jako pravdivý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.