Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okénka - elektrika Fabia 2

Od: flip odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, přestalo mi u Fabia 2 fungovat otevírání/zavírání předních okének - je na to někde nějaký zázračný čudlík, který jsem omylem aktivovala nebo mám zamířit do servisu, případně poradíte, kde závadu hledat, pokud to zvládneme doma? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně mráz a při otevírání okýnek působil odpor skla v kolejničce velký proud odebíraný motorkem, který vyhodil pojistku.

Nad pedály je pojistková skříň pod volantem.

Najdeš tam pojistky a pinzetu.

Mrkni nejprve tam.

...

Stejná hodnota = stejná barva pojistky! Nedávej větší (jinou barvu)!

doplněno 16.01.22 21:35:

Pojistky 51,52

Schéma zde nebo na krytu deklíku pojistek na tvém autě.

octaviaclub.cz/...

doplněno 16.01.22 21:37:

Návod od auta 164

octaviaclub.cz/...

asd1

Spíš zlomenej drát v průchodce do dveří *smich* Stačí odhrnout krycí gumu a podívat se jak dráty vypadaj...

Nový dráty pájka smršťovačka a kdo neni lama tak vadný kusy drátů vymění za pár korun.. Servis pár tisíc *smich*

Jo, už i dvojky mají problémy :)

flip
hodnocení

Děkuji, podíváme se na to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]