Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná doba koupě nového/ojeteho auta?

Od: ric odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám Fabiu 1.2 HTP, má už skoro 14 roků a mírně řečeno pomale a jistě dosluhuje.. Uvažuji zda do ni dát nějaké peníze a jeste s ní jezdit nekolik let nez padne uplně a nebo si poridit novy /ojety vuz. Poohlizel jsem se po kombikove fabii a doufal jsem v fabia 4 combi která nebude... Takže koukám na nějaký solidní jedinky fabky 3 combi... Ale ceny jsou pomerne vysoko tak se chci zeptat zda si myslíte ze ty ceny padnou dolů a nebo to bude jen horší? popř co poridit jako adekvatní náhradu za fabii, potřebuji solidní rodinné auto, moc toho nenajezdíme, ale rádi bychom po dovolených po Evropě... Koukal jsem že se za pěkný peníze pořídit I30...

Díky...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Moc nerozumím:

Poohlizel jsem se po kombikove fabii a doufal jsem v fabia 4 combi která nebude... Takže koukám na nějaký solidní jedinky fabky 3 combi... Ale ceny jsou pomerne vysoko

Takže na novou 4ku máte a na trojku v kombíku ne, protože cena je vysoká?

smode2
hodnocení

0x

Typ nevím, ale běhá-li to na benzín, rychle kupujte ;)

vladimirp
hodnocení

0x
Škodovky jsou nesmyslně předražené za nic.
Jsou to tuctovky bez nápadu a podle recenzí co občas čtu mají hodně blbé nastavení přes počítač. Jinými slovy než něco nastavíte přes dotykový displej tak je to věčnost.
V dnešní době bych se díval po značkách: Kia/Hyundai (obecně všechny asijské automobilky) a Ford. Samozřejmě benzíny.
k2

A Kia/Hyundai a Ford tuctovky nejsou, nebo ci je vlastne spatne na tom, ze je auto tuctovka? Jak se pozna, ze ma auto napad a k cemu je to dobre, ze ma napad?

mathew
hodnocení

0x

Za cenu Fabie 3 je s drobným příplatkem Renault Megane kombi, akorát sednout do toho s Fabie htp bude trochu šok;)

Vhodná doba na nákup zrovna není, ale lepší to nebude spíš horší...

k2

Pokud se bavime o novych autech, tak ve kterem vesmiru je Megane combi za drobny priplatek k Fabii 3 combi?

iks
hodnocení

0x

Rodinne auto...

Tak narovinu nehledas fabii. Octavia focus bmw5 atd. Ty maly srace jsou spis jako druhe auto do rodiny. Budes muset sice slevit z naroku, ale narovinu nepotrebujes novy auto, ale auto co splni tve pozadavky. A to fabia neni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]