Indikuje zapnutý systém asistenta zatáčení, který funguje v kombinaci s dalšími terénními pomocníky či třeba uzávěrkami jednotlivých diferenciálů. Funguje jen v nízkých rychlostech a nepatří k častému vybavení aut.
Díky, to jsem taky četla. Můj obrázek je bez té šipky - na té druhé fotce uprostřed. A co to přesně znamená? Indikuje zapnutý systém asistenta zatáčení...? Co s tím?
Oranžová pravděpodobně nebude signalizovat zapnutou funkci, ale spíše vypnutou nebo závadu. Co je to za auto? Těch kontrolek vám tam při nastartovaném motoru svítí nějak moc. Já bych to tipl na vadné nějaké čidlo a proto nefunguje ani žádná ze svítících funkcí. Možná vadný snímač otáček některého z kol (nefunguje ABS, ESP, asistent sjezdu z kopce ani "to protřední").
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.