Zdravím, mám Fabii 1, 2003r. Nevíte, jestli mohla špatná autobaterii, která měla za sebou už asi 8 let způsobit poškození posilovače řízení? Baterka byla už úplně v háji, nabíjel jsem ji a nevydržela ani přes noc nabitá a ráno abych vůbec nastartoval jsem ji musel na chvíli nabít. Už jsem si koupil novou a než jsem ji stihl vyměnit, tak jsem zaparkoval a z ničeho nic se pokazil posilovač řízení a strašně špatně se pohybuje volantem. Může to mít něco společného s baterkou a tudíž s elektronikou nebo to je pouze náhoda a je posilovač na odpis?
Autobaterii jsem včera vyměnil za úplně novou a problém stále přetrvává s volantem jde špatně točit a svítí oranžová kontrolka volantu na palubní desce
U baterie jsou takový silný pojistky, jsou to plíšky pod šrouby na plastu. Tyhle pojistky odcházejí, mechanicky. Pnutim plastu a vibracema se uprostřed postupně přeruší a není to vidět! Stačí pak zamanilulovat z baterií a když je to nečato, dokončí se to. Vyměňte všechny, stejný problém má pak i abs a elektronika motoru.
vrata899
Pojistky pod víkem od baterie jsem kontrolal a všechny jsou v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.