Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rosení skel auto

Od: patrik6 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Máme Hundai I 10. Dost často nám vzniká rosení skel nejvíce za deště a při obsazení více osobami. Jak tomu zabránit případně kde udělat kontrolu atd. Jaké jsou v prodeji nejlepší přípravky proti rosení? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Kontrola odtokú pod čelním sklem
Nový kabinový filtr
Nejezdit na vnitrní okruh ventilace ale vždy jen na venkovní
Kontrola přepínací klapky vnitřní a venkovní ventilace tady bejva nejčastejší problém klapka nechodí jak má zustava pootevřen vnitřní okruh a pak se rosí sklo
Na vlhkost v aute pomáha dat do staré ponožky kočkolit zavazat a nechat u čelního skla

jen dolním topit a VĚTRAT,.Jinak účinné jsou také ofuky skel-takto auto větrá i když parkuji !

hodnocení

2x
A kabinový (vzduchový filtr) jste měnili kdy? Tam bývá problém, ucpaný... vyměnit za nový, pokud je ventilátor v pořádku. Máte tam klimu? Pokud ano, pak ji zapněte...

hodnocení

0x
Zdravím, je to asi hodina, co jsem si v Normě koupila za 199 korun odvlhčovač do auta. Dle recenzi prý funguje dobře. Zkuste se kouknout na netu.
spu

Tak to jste vyhodila 199 kč oknem. Jediným řešením je topení. A ještě lepší je pustit klimu, ale při těchto teplotách ji nespustíte

Fakt nefunguje? A já jsem se těšila, že už mi v autě neporostou žampiony

tyler
hodnocení

0x

Já takový problém řeším "kočkolitem", což je podestýlka pro kočky, schopná nasávat vlhkost. Vypadá to jako velká zrna soli. Naplním tím starší větší ponožky a ty pak umístím dle potřeby. Výhoda je, že lze použít po vysušení opakovaně. Nevýhoda je, že je to řešení "podomácku" a esteticky to nemusí působit pěkně. Ale pro mě je to stále lepší, než např. škrábat okna i zevnitř (staré auto).

hodnocení

0x
Natřít okna zevnitř pěnou na holení a utřít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]