Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problikavaní displaye u 2din radia

Od: novak odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,mám dotaz...koupil jsem 2din radio s lcd displayem a po zapojení vše v pořádku,do té doby než zapnu osvětlení palubovky. display začne problikávat...má to souvislost s regulací podsvícení budíků atd...Šlo by s tím neco udělat?

Děkuji za odpověď

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
13.01.22 10:00
hodnocení

0x
Problikavaní displaye u 2din radia

4ka je K-line BUS k diagnostice

6ka od 15ky SAFE 12V vodič (u VW neslouží k napájení antény, anténa se napájí po coaxu fantomově VW ALPHA,BETA,GAMMA V (pátá) generace rádií pro IV Golfy).

hodnocení

0x

Zapoj si drát podsvícení na napájení antény.

Pak po zapnutí rádia vždy pojede jeho podsvícení.

Zkus nastavit na rádiu hodnoty svitu podsvícení při aktivaci obrysových světel (nořní režim) nebo bez něj (denní režim).

novak
hodnocení

Děkuji,zkusím

novak
hodnocení

Jedná se o dráty které jdou z napájecího isokonektoru? a bude v tom případě správně fungovat antenní zesilovač?

Co máš za auto?

A pošli fotku s kabely zezadu do rádia.

novak
hodnocení

Mám vw golf 4,fotku momentalně poslat nemužu...

novak
hodnocení

Ale viděl bych to na spojení modrobileho a oranzoveho...mohlo by to byt?

Ne, nemohlo. Tím si poškodíš elektriku v autě.

Je potřeba propojit ty dráty na redukci k rádiu nebo v samotném rádiu.

Nebo si na rádiu dej stabilně noční režim.Třeba JVC to umí.

...

Stále jsi nenapsal co máš za rádio a ani jsi nevyfotil nic.

Co pak čekáš?

Chceš to zapojit? Udělej maximum.

Chceš laborovat? Hodně štěstí.

Chceš jen stále psát dotazy bez doplnění info? Dej to do servisu.

novak
Psal jsem, že se k vyfocení momentálně nedostanu...pokud nemáte trpělivost a nervy na to někomu poradit,tak to nedělejte... já se slušně zeptal a vy jste ve finále že mě udělal blbce a docela se divím že každému tíkáte,to už o něčem svědčí.

Jsme na internetu Nováku. Divit se můžeš. Dost už jsem tě nasměroval, ale evidentně nezvládáš ani jedno ani druhé (zapojování, diskuze)

Třeba ti někdo poradí líp. Nebráním se tomu.;)

novak
V tom případě na internetu nemáte co dělat.

Proč mě to neudivuje.

IV Golf = ...

...

Od rána jsi se k autu nedostal a rádio no name z číny a svépomocné bastlení. U nás autoelktrikářů je to klasický případ.

novak
Vy jste začal být nepříjemný,já se jenom ptal...

Já ti odpověděl jasně a technicky.

Koukal jsi se na odkaz, který jsem ti poslal? Zvládneš vypinovat ty dráty bez poškození z toho černého iso konektoru (stačí jen ten pro anténu a podsvit). Mimochodem stále jsi neposlal fotky nebo neodpověděl typ rádia. Má tam rádio ty Iso koncovky na sobě nebo byl k rádiu redukční propojovací káblík? (potom by jsi ty úpravy dělal jen na tom káblíku k rádiu a ne na svazku auta).

To jsou dosti klíčové informace. Sám se v tom nevyznáš a já jsem z oboru (je nás tu víc na poradně).

Pokud už teď řešíme tykání nebo jiné blbosti, tak jsem ti nesedl. Mě to nevadí.

Další krok je na tobě, zda to lépe popíšeš nebo dostaneš lepší radu.

Klidně se vzdálím. Nemám s tím sebemenší problém.;)

... diskuze na internetu ohledně technických rad musí být stručná a věcná. Jinak je k ničemu. Volná diskuze je o povídání a klidně o vychování. Tam je an to prostor. Nemusíš to hned chápat jako aroganci ;)

novak
hodnocení

Děkuji za schéma,ale radio je normálně funkční,jenom přeskakuje z nocniho režimu na denni...když jsem odpojil ten

regulator osvetleni budíků tak se display uklidnil...

hodnocení

0x

Tady najdeš návod, jak u VW vypíchnout PIN s drátem z iso konektoru.

Žlutou závorku z boku vysunout nožíkem (čumí jen jako taková tečka, ale je to takový dlouhý trámek co drží všechny piny na jedné straně.

Pak svorkou z obou stran pin odemknout a vysunout s drátem ven

19.03.21 19:35

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]