Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz...koupil jsem 2din radio s lcd displayem a po zapojení vše v pořádku,do té doby než zapnu osvětlení palubovky. display začne problikávat...má to souvislost s regulací podsvícení budíků atd...Šlo by s tím neco udělat?
Děkuji za odpověď
Zapoj si drát podsvícení na napájení antény.
Pak po zapnutí rádia vždy pojede jeho podsvícení.
Zkus nastavit na rádiu hodnoty svitu podsvícení při aktivaci obrysových světel (nořní režim) nebo bez něj (denní režim).
Jedná se o dráty které jdou z napájecího isokonektoru? a bude v tom případě správně fungovat antenní zesilovač?
Ne, nemohlo. Tím si poškodíš elektriku v autě.
Je potřeba propojit ty dráty na redukci k rádiu nebo v samotném rádiu.
Nebo si na rádiu dej stabilně noční režim.Třeba JVC to umí.
...
Stále jsi nenapsal co máš za rádio a ani jsi nevyfotil nic.
Co pak čekáš?
Chceš to zapojit? Udělej maximum.
Chceš laborovat? Hodně štěstí.
Chceš jen stále psát dotazy bez doplnění info? Dej to do servisu.
Jsme na internetu Nováku. Divit se můžeš. Dost už jsem tě nasměroval, ale evidentně nezvládáš ani jedno ani druhé (zapojování, diskuze)
Třeba ti někdo poradí líp. Nebráním se tomu.
Proč mě to neudivuje.
IV Golf = ...
...
Od rána jsi se k autu nedostal a rádio no name z číny a svépomocné bastlení. U nás autoelktrikářů je to klasický případ.
Já ti odpověděl jasně a technicky.
Koukal jsi se na odkaz, který jsem ti poslal? Zvládneš vypinovat ty dráty bez poškození z toho černého iso konektoru (stačí jen ten pro anténu a podsvit). Mimochodem stále jsi neposlal fotky nebo neodpověděl typ rádia. Má tam rádio ty Iso koncovky na sobě nebo byl k rádiu redukční propojovací káblík? (potom by jsi ty úpravy dělal jen na tom káblíku k rádiu a ne na svazku auta).
To jsou dosti klíčové informace. Sám se v tom nevyznáš a já jsem z oboru (je nás tu víc na poradně).
Pokud už teď řešíme tykání nebo jiné blbosti, tak jsem ti nesedl. Mě to nevadí.
Další krok je na tobě, zda to lépe popíšeš nebo dostaneš lepší radu.
Klidně se vzdálím. Nemám s tím sebemenší problém.
... diskuze na internetu ohledně technických rad musí být stručná a věcná. Jinak je k ničemu. Volná diskuze je o povídání a klidně o vychování. Tam je an to prostor. Nemusíš to hned chápat jako aroganci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.