Ahoj Mám VW golf IV .. mám centrální zamykání .. funguje avšak takovej ten čudlík u zadních dveří se vůbec Nehyba a dveře nejdou otevřít ani zevnitř .. čudlík jde vytáhnout kousek ale furt to nejde .. problém byl i u zadních dveří za spolujezdce m ale tam se to rozhebalo díky otevírání a zavírání klíčkem .. nevite někdo co s tím .. a kdyby se muselo rozebrat tapecir tak co dál?
Zamklo se ti to na safelock. tedy zevnitř kolíček zajíždí a není šance odemknout.
Buď otevřít dveře spolujezdce vepředu a na průchodce dveří zadku oživit dráty a cuknout motorkem a nebo poškodit tapec a jít k motorku přímo a mechanicky přecvaknout.
Rozhodně motorek bez otevření dveří nejde vyměnit, ale z 99% je to v drátech.
Zkus najít piny motorku v dp a při přiloženém napětí 12V bouchat do dveří. Vibracema se ten motorek může chytit a vrknout a odemknout alespoň ze safelocku na lock a pak to jde kolíčkem a kličkou otevřít.
Ahoj: )) jak je možné že mi teď ty dveře šli otevřít? Se mi to odblokovalo super ale zas to píše když dám klíček do první polohy navštivte servis ale po nastartování to zmizí.. myslíte že to má nějakou souvislost?
Dela to vetšinou motorek toho zamku komutator je zadělanej uhlikem a pak to jednou de a podruhy ne Pokud maš dveře otevřeny tak je rozeber a cely to skoukni kabelaž mezi dveřma kabelaž a konektory k řj stahovani oken a zamek ven rozebrat opravit ten motorek a dat novy mikrospinač co signalizuje otevření dveří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.