Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena Servisu Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Od: uficcivi odpovědí: 1 změna:
Ahoj ! Uz od mych 18ti jsem zabouchlej do Jeep Grand Cherokee.. Ted v mych 27 letech jsem si tak rekl, ze bych si splnil sen a sel do něj. Hledám rok 2011-2014 , 3.0 CRD 177kw Automat . ( Nebo ten S-Line ) , Najeto do 200 000km ( Ceny se pohybujou od 350-500k ) Moje otázka .. Jak je na tom cena servisu? Mohl by me prosim nekdo zde napsat orientacni ceny napr.: Výměna Oleje Výměna Oleje v Převodovce Brzdy Rozvody Podvozek atd..? Popř. Co se tam nejvic kazí? Chápu,že takovéhle auto neni Felicie a ze ty dily nejsou levné a pokud bych si takoveto ojeté auto koupil, měl bych bokem penize na připadne opravy.. Ale jelikož by to byl muj splněný sen, chtěl bych autu dopřát vše co potřebuje.. Díky za jakekoliv info ,

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V německých statistikách aut která by si majitelé určitě znovu nekoupili jsou z 10 nejhorších hned dva modely Jeep se skóre okolo 65% nespokojených majitelů. To už o něčem vypovídá...
Tvoji volbu chápu, taky se mi líbí ale asi bych do nich nešel pokud bych nebyl šikovný automech s dobrou dílnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]