Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, má někdo zkušenosti se sprejem na kuny.Tentto sprej je možno nastříkat do prostoru motou na hadice,priže,kabely atd.jen by mě zajímalo jestli je to ůčinné.Díky moc za odpovědi či rady.
Mnoo, nemam zkusenost se sprejem na kuny, ale na chate jsem pripadne poskozeni vyresil starym a osvedcenym trikem a to, ze jsem pod motorovy prostor polozil trochu pomuchlane pletivo z kralikarny ( takove to s mnohouhelnikama, tady nejspis krouzkama)...), no a to bohate staci, protoze kuna a tchor a pod. se pres to nedostanou.Pokud je pozemek oploceny, tak je taky dobre prinest od holice trochu vlasu a v odstupech jich vzdycky par polozit (hrst, nebo tak nejak) Pokud jste dobry stopar/stoparka, tak zajiste objevite kudy se k Vam zver dostava a nalicite tyto triky na stezku..Howgh!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.