Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muzete mi poradit jak zapojit dalkove zamykání na fabii 1 rok vyroby 2004

Od: marekstudnicka odpovědí: 5 změna:

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ted sem to daval dceři do punta *smich*
Do fabii sem par dalek uz taky dal
Maš tam navod co na kerej drat napojit
Zakladem je umět zachazet s žárovkovou zkoušečkou a mít nákou povědomost o autoelektrice
Pokud si total laik a elektro ti nic neříká svěř to odborníkúm ušetříš si spoustu času a nervú
veškerý potřebný draty najdeš ve svazku na podběhu u řidiče
Tady neco k zapojení blinkrú
skoda-club.net/...
Tady k samotnýmu zamykaní
skoda-club.net/...
olinl
Souhlas s dabel-bez znalostí o autoelektrice je lepší si připlatit za montáž od firmy nebo zaplatit někomu, kdo tomu rozumí a ví co kam přijde připojit. Ten kdo montuje do aut alarmy/centrály každý den to bude mít za pár hodin hotové.

krtek6
hodnocení

0x

tohle zahoď a sežeň si někde tu origo sadu...novou asi už neseženeš, ale někde z vymontovanýho auta to budeš mít lepší...

Todle nechodí zle par sem jich daval a zatim bez stižností
Naposled sem daval bene 302 melo to hezčí ovladače dostala to odemne na vanoce dcera a počasi nepočasí chtela to namontovat i s couvacime senzorama tež od bene tak sem se den před silvestrem kdy bylo teplo hecnul v 17.00 na to vlit a v 21.00 to ve fiatu punto oboje fachčilo *smich*
Leč je fakt že origo je origo

krtek má pravdu. BKA dálka od Škodovky je nesmrtelná stejně jako jejich starší od Metasystem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]