Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké svíčky? náhrada za champion

Od: tomasik odpovědí: 7 změna:

Mám staré auto fabii 1, v servise říkají, že se těžko shání champion svíčky. Chápu to když to není na elitu nebo autokelly., říkají, že bosh značka je dobrá.
Bude to fungovat v pohodě? v dílenské příručce je napsáno champion RC89PYC
dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

1x

do fabie1 musíš díly shánět v každé masně...kdo nemá na skladě takovou kravinu by neměl provozovat autoservis nebo mototechnu

asd1
hodnocení

0x

Ten servis pošli do hajzlu... 10 vteřin hledání:

Zapalovací svíčka/...

Jinak Bosch, NGK jsou OK a bát se jich nemusíš...

tomasik
hodnocení

Díky, ale raději jednobodové/elektrody že?
asd1

To co patří do motoru.

Šampión RC89PYC je jednobod...

olinl

Dal bych to, co uvádí výrobce motoru/vozu. Zkoušel jsem do Favorita 135L různé druhy svíček (teplé, studené i čtyřbodové) a nejlépe to jelo na originál/původní. Ty čtyřbodové mi zničily v palci rozdělovače odrušovací odpor.

hodnocení

0x

běžně jednobodový a nejlevnějši od Bosch a neni problém já ty vícebodový nemusim

hodnocení

0x

RC89PYC má běžně cc-autodíly nebo pema díly.

Bosch jsou zmetci.

NGK je další v pořadí za championem co doporučuje dílenská příručka pro AME, AZF, AQW, ...

2397 NGK BKUR6ET-10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]