Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Fabie 1

Od: amater* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chci pořídit zánovní pneumatiky

auto.bazos.cz/...

na co si při nákupu dát pozor?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

5x

Na to že Polaris 3 je parodie na zimní gumy a kromě bruslení na sněhu jsou dobrý i na bruslení na mokru*smich* . Zadarmo drahý, možná tak kvůli ráfkům, i když nový stojí tak 900,-/ kus a nemusíš platit zouvání a likvidaci gum, takže ve výsledku tě vyjdou stejně draho jako tyhle orezlý *smich*

Podle fotky 6-7mm ani omylem, spíš tak 5, takže někam do města v teplých krajích... A další zimu už legálně nedaj..

Přesně tak. Polaris na mokru hrozně kloužou.

hodnocení

0x

Za ty peníze vypadají dobře. Optejte se na datum výroby pneu (DOT). Taky si nemyslím, že mají 6-7 mm. Při osobním předání doporučuji vizuálně zkontrolovat jak disky tak i pneu, jestli nejsou nějak poškozené. Přeměřte vzorek a podívejte jesli v pneu není vražený nějaký vrut nebo hřebík.

jen*
hodnocení

0x
Na těch zimních bych moc nešetřil.

amater1
hodnocení

0x
Jezdíme jen po městě.
Tyto gumy jsou v pohodě do města.
V případě hor bych uvažoval úplně jinak.
asd1

Na auto bych si to nedal ani zadarmo a to ani do města.. Kromě klouzavosti i vysoká spotřeba atd. a námrazu potkáš i ve městě.

Ale prostě je chceš tak si je kup... Tak pozor hlavně na boule, popraskání gumy v běhounu (potkal jsem je že ucházely snad na 10 místech a průpichem ani podhuštěním to nebylo, prostě to gumu vůbec nevidělo vtip "stlačená tma" je realita...

Polarisek mám nedobrovolně ojeto několik sad, tak vim o čem mluvim a jak strašný to je v porovnání s dobrýma.. Rozumná cena za tohle je ráfky tak 2k... A gumy za litr s 5mm vzorkem (víc to nemá) seženeš prémiovky a ne tuhle parodii..

el
hodnocení

0x
Já nevim jak dneska , možná se používá jiná směs, technologie, někdy před 10 ti lety jsem měl Barum polaris na autě, teď nevím jestli 2 nebo 3 ti sezóna a bylo to snad horší jak letní guma. Vzorek taky 6-7 mm. Za mě Barum už nikdy, jednoznačně nejhorší gumy co jsem kdy měl.
První sezóna byla ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]