Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únik oleje

Od: rade odpovědí: 9 změna:
Ahoj, mám bmw x3 2005 a od hadice IC mi protéká olej. Olej dolevám pomalu co dva dny po 2l. Olej se dostává do výfuku při zátěži, nebo po jízdě se studeným motorem. Kouří to dost, po chvíli to ustane a během jízdy to jíž není tak hrozné. Turbo je nové.
Měl někdo stejný problém?
--------------------------------------
EDIT : KDYŽ STÁČÍ JEDEN DOTAZ, TAK PROSÍM ADMINA, ABY JEDEN Z PŘÍSPĚVKŮ NECHAL OTEVŘENÉ A NEUZAVIRAL VŠE !

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Olejový separátor se někdy měnil?

000
hodnocení

Separator je původní. Děkuji za tip :)

hodnocení

0x

Popravdě nikoho tvůj neúplný dotaz nezajímá jak vidím od rána. Kór psaní CAPSLOCKEM.

Co tam je za motor?

Turbo je repas nebo funglovka?

Proč se měnilo?

Servis BMW nebo jouda z garáže?

000
hodnocení

Nechápu tvojí odpověď v příspěvku je psáno, že je nové. Nejspíš tě rozohnil ten caps.. Tady se asi normální odpovědi očividně nedočkám..

Typickej řidič BMW. Člověk se tě zeptá na jasné otázky. Pěkně pod sebou jak pro prvňáčka a dočká se arogantní reakce.*smich*

000
hodnocení

Jsem rád, že znáš každého dle značky auta. To spojování je úsměvné.. Já jsem sem přišel pro radu, ne se dohadovat o ničem. Pokud ti mé jednání přišlo arogantní, tak je to ztráta času pro oba.

Ztrácíš čas především sám. Doteď jsi nenapsal motor a další poddotazy.

Neboj, už na tebe nebudu reagovat.

asd1

Jestli tady chceš radu, tak se přestaň chovat jak typickej řidič bavoráku *smich*

Ale tipuju že po tomhle úvodu už si každej řekne "si to vyžer"

Taky si ujasni jak se jmenuješ, jestli rado nebo 000

Teď se nechci dotknout pana 000 ani pana rade.. Ale jednou se mi jeden Slovák v práci chlubil, že má BMW..A když jsem se zeptal,co v tom má za motor..? Tak odpověděl.. "pozri internet" *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]