Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji vědět, kde je v Ostravě, nebo poblíž Ostravy nějaké velké, prázdné prostranství bez aut, kde bych mohl naučit přítelkyni řídit. Co uzavřeli veřejnosti ten plac na letišti v Mošnově, tak už o žádném takovém nevím
Může to být klidně i na pozemní komunikaci, jakou je například parkoviště u hypermarketu, to mi nevadí. Problém je, že v Ostravě na každém větším parkovišti mají takové ty pitomé okrasné stromečky a kolem nich ještě kolo o průměru dva metry z vyčnívající zámkové dlažby, ve které je hlína. Samotnému už se mi stalo, že sem to při parkování přehlédnul a najel na to...:D
stačí ti 100x100m? Bývalá štěrkovna, výpadovka na Bohumin. Velká betonová plocha, lze spadlout pouze do vody, ale jen z jedné strany
No jeden akr by už jí stačit měl A jaký je tam povrch? Normálně asfalt? A mohl bys mi přesněji určit to místo?
To je fuk, asfalt beton, já jen, že když si představím bývalou štěrkovnu, tak spíš nějakou udusanou hlínu, po které jezdily ty Tatrovky:D A kde to teda je?
Jej, až teď jsme to pochopil. Já myslel, že jsi se překlepla a chtěla napsat spíše betonová plocha:D A on fakt napsal betonová:D No co..:D Ale napište mi prosím, kde to je.
pojedeš do hrušova směr bohumín,ale na po dálnici,pořad rovně až na kruháč a tam to už uvidíš,je to tam super
Normálně pojedeš přes Hrušov, na Bohumín. Tak jak se jezdilo, když ještě nebyla dálnice. Uvidíš topo levé straně, velké betonové parkoviště!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.