Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Ostravě učit holku řídit?

Od: nemamnick* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, potřebuji vědět, kde je v Ostravě, nebo poblíž Ostravy nějaké velké, prázdné prostranství bez aut, kde bych mohl naučit přítelkyni řídit. Co uzavřeli veřejnosti ten plac na letišti v Mošnově, tak už o žádném takovém nevím :(

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

co v noci na parkovišti až zavřou nějaký hyper super market?

repak*

I ten je bohužel pozemní komunikací takže je tam nesmějí chytit.

nemamnick*
hodnocení

Může to být klidně i na pozemní komunikaci, jakou je například parkoviště u hypermarketu, to mi nevadí. Problém je, že v Ostravě na každém větším parkovišti mají takové ty pitomé okrasné stromečky a kolem nich ještě kolo o průměru dva metry z vyčnívající zámkové dlažby, ve které je hlína. Samotnému už se mi stalo, že sem to při parkování přehlédnul a najel na to...:D

rob*

tak to je škoda, tady v brnisku je takových parkovišť hafo..., tak mladou vyvez někam na lont

nemamnick*
hodnocení

Na co? CO je to lont?

rob*

promiň, lont = venkov :)

fidonet*
hodnocení

0x

stačí ti 100x100m? Bývalá štěrkovna, výpadovka na Bohumin. Velká betonová plocha, lze spadlout pouze do vody, ale jen z jedné strany :)

nemamnick*
hodnocení

No jeden akr by už jí stačit měl:-D A jaký je tam povrch? Normálně asfalt? A mohl bys mi přesněji určit to místo?

kytka*

Píše betonová plocha:D

nemamnick*
hodnocení

To je fuk, asfalt beton, já jen, že když si představím bývalou štěrkovnu, tak spíš nějakou udusanou hlínu, po které jezdily ty Tatrovky:D A kde to teda je?:)

nemamnick*
hodnocení

Jej, až teď jsme to pochopil. Já myslel, že jsi se překlepla a chtěla napsat spíše betonová plocha:D A on fakt napsal betonová:D No co..:D Ale napište mi prosím, kde to je.

pojedeš do hrušova směr bohumín,ale na po dálnici,pořad rovně až na kruháč a tam to už uvidíš,je to tam super

ola®

Normálně pojedeš přes Hrušov, na Bohumín. Tak jak se jezdilo, když ještě nebyla dálnice. Uvidíš topo levé straně, velké betonové parkoviště!

fidonet*
hodnocení

0x

Nebyl jsem dva dny online. Ano jak píšou ostatní. Bývalá štěrkovna je pojem pro rekreanty k vodě. Ted´je tam přístup od kruháče směr Bohumín / Dálnice / zpět Ostrava. Ale to už kolegové napsali ...Pokud Ti to pomůže tak budu nrád .. a nestyd´se dát občas BOD *andel* ( dobrá odpověd´)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]