Dobry den Chtel bych vas poprosit o kod imobilizeru renaultmegane scenic, 1.9 59kw 2003. VIN: VF1JA1U0527203019 V diari po dedovi jsem nasel nejake cislo immobilizer. Zatim moc dekuji.
Podle vinka ti to udělají akorát u renaultu na prodejně. Pokud se ti podaří rozluštit kód z šedého papírku na první fotce tak ho opiš. Já ho z toho nepřečtu. Potrebuju 4 znaky do programu který mi pak z písmen vypočítá číselný kód. Asi to bude Bs23 ale chtělo by to přečíst lupou
Tak to je špatné. Ten správný kód má max 5 znaků. Ale dík za vyluštění. Mám to na mobilu a kvůli úspoře dat mám nastavenou nízkou kvalitu obrázků. Tak proto se mi to nepodařilo přečíst.
Když použiju jen S4213 tak program generuje kód klíče 2716 ale moc nevěřím tomu že to bude fungovat. To že to program vzal je ale pozitivní zpráva. Většinou reaguje chybovou hláškou o bezplatné kombinaci.
Z nějakého zvláštního důvodu ses upnul na immo, ale co třeba jiskra, benzín. Udělat diag a budeš hned vědět víc. Oslov někoho, kdo tomu trochu hoví a v pondělí jezdíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.