Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hyundai Bayon

Od: sisi® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, manžel chce koupit nový Hyundai Bayon. Myslíte si, že je to dobrý nápad? Děkuji za odpovědi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Uvažovali jsme o něm, měl jsem s ním i několik předváděcích jízd, auto jsem měli půjčené na víkend. Manželka chtěla náhradu za starou Fiestu. Auto se mi líbilo, jen na naši výšku (měřím 205cm) to není zrovna příliš prostorný. Nakonec jsme koupili IX20 , tedy předchůdce Bayona, právě pro to, že je vyšší a vejdeme se do něj v pohodě.

Bayon už má litrový benzínový turbo, výkonově dostačuje, jinak není moc co vytknout.

hodnocení

2x

Doporučuji na internetu nebo uložto zkouknout dokument Víta Klusáka "Vše pro dobro světa a Nošovic".

Jakým způsobem se tam usídlili korejci a namyšleně prosadili svojí politiku vůči nám. Už z toho je mi k zblití, ale budiž.

Z praxe, když jsem viděl hjundaj i 30 v kombíku, jak mu sedí zadek, tam mě nenechalo dlouho hledat na internetu, že měli problém se zadními pružinami, které byly příliš měkké a plně obsazené vozidlo vypadalo, že veze 2 tuny. Ale každá automobilka má něco.

Mě ten Hjundai třeba Tuscom příjde lépe zpracovaní než Dacia Duster nebo Kia, ale tahle trojice je dle mého dosti šmejd segment ve zpracování materiálů (plechy, tloušťka laku, plasty, sedačky, atd...

Ne, já bych si ho nekupoval. Jsou lepší auta.

hodnocení

1x

Hyundai je dnes lidrem automobilového průmyslu. Pokud se mu líbí, je to jeho volba. U Hyundai je jediný problém a to je cena náhradních dílů... To třeba zvážit... Znám velké množství lidí co mají Hyundai a jsou spokojení. Takové ty bláboly jako pružiny a blablabla... To platí pro všechny automobilky... Dejte si třeba hledat svolávací akce VW, Ford a můžete si o tom číst až do Silvestra..

Pamatujte si, že Hyundai je české auto jako Škoda auto... Někdo tady píše jak Korejci jsou hrozní... Oni Němci nejsou lepší... Obzvášť Němci jsou namistrovaní a nadlidi... Znám i hromadu lidí co pracuje v Nošovicích a jsou spokojení...

Ten Bayon se mi líbí ale s těmi díly máš bohužel pravdu. Namátkou porovnání třeba svíčky na Citroen 600 svíčky Hyundai skoro litr. Plynové vzpěry pátých dveří ( já vím banalita)Citroen 450 za pár Hyundai 500 za kus. A třeba protikorozní ochrana spodku to je vůbec otázka do pranice. To bych s Francouzem pro jistotu ani nesrovnával abych nemluvil sprostě.
Ono pokud se škoda a vw nechytnou za nos, tak jim dá Hyundai a Kia pěkně na frak. A evidentně dává, ve skodovce mají prázdniny a Hyundai nabírá další pracovní síly.

k2
hodnocení

0x

Proc by to mel byt spatny napad, respektive na co se vlastne ptate?

hodnocení

0x

Když se mu líbí, tak proč ne. Ty bys chtěla nějaký jiný autíčko?

hodnocení

0x
Mně se také líbí, problém je, že má výfuk!

Auto na baterky má výfuk v elektrárně, takže v podstatě žádný rozdíl.

Fakt si začínám myslet, že na těch psychopatech v elektromobiech neco bude *smich**smich*

Přinejmenším obsese je v tom zcela jistě

idnes.cz/...

cnn.iprima.cz/...

A to mám v plánu elektrické BMW! Naštěstí ho nedělají ve zlaté barvě, ale můžu nechat polepit :)) Značky na přání nepotřebuji, stačí když tam bude EL:)
Potřebuješ se pochlubit, že nevíš co s prachama? Vyhodit půl mega baterky a půl za to že máš ledvinky na předku a bávo kolečko? A až zbytek po odečtení mega je teprve cena auta?

@totak... někomu se líbí palubní deska z recyklovaného smetí. Tak nezáviď ;)

No někde jsem četl, že spolu se spalovakem kupujeme cisternu ze 17tis litry paliva. Další co neplatime hned jsou výměny olejů a filtrů. Už to máte spočítané? Ale na druhou stranu je fakt, že pokud s autem nebudete jezdit tohle neplatíte :) To pak nemusíte měnit ani rezavý výfuk, opotrebene turbo, či jiné běžné věci na motoru.

stíre, jde i o radost z jízdy. Navíc elektrododávky a obytňáky ještě nejsou.;)

Kdyby takto všichni počítali třeba ve vztazích, tak se spousta ženskejch nevdá *smich*

Ano, palivo je nedílná součást auta. Kupodivu i u aut na baterky. Tam je zatím jediná výhoda, že ještě není uvalená spotřební daň na eletřinu potřenou na nabíjení.

Povím Vám jednu příhodu, Štíre. Jezdím denně po zákaznících, občas člověk potká fakt zajímavé týpky. Přijedu takhle k jednomu, víceméně šlo jen o periodický servis, tak se představím, on se představí a pak povídá ,, Víte, já jsem vegan. ´´ No proč to nepřiznat, čuměl jsem jak tele. Prostě jsem nechápal, k čemu mi tato, pro něj zajisté podstatná informace bude při servisu CNC stroje. No nic, člověk se musí chovat slušně, nekomentoval jsem a šel jsem si po svém.

Pak jsem pochopil, že oni to tak mají nastaveno. Prostě asi čekají, jak plamennou diskuzí přesvědčit dalšího masožravce na jedinou správnou víru (a stravu)

A při vší úctě - Vaše chování zde je velmi, velmi podobné této veganské obsesi. Jinak si neumím vysvětlit Váš příspěvek. Nebo zkuste objasnit, jak dotyčnému tazateli prospěje to zdrcující zjištění, že Bayon má výfuk?

Když už jsme u toho tak vězte, že i ta Baworácká I3 jej má taky - nejen v oné elektrárně, ale i přímo na autě *smich*

Hyundai Bayon
Škoda že se nedávají body hlouběji ve vláknu. Tohle by se dalo tesat do kamene.
Oni to tak mají :)
Promon já jen psal, že se mi ten Hyundai líbí a dal jsem jasně najevo, že kdyby to byl elektromobil, tak ho beru. Nic víc jsem neokecával jako ostatní zde. A když se bavíme o i3 tak ano, dělají se i verze REX, které mají prodluzovac dojezdu na benzín, ale co vím že skusenosti majitelů, nikdo ho moc nepoužívá a jen to zvyšuje provozní náklady. Každopádně je to nejzábavnější auto, co jsem kdy řídil, prostě zábavná motokára. A nebojte, Rexe určitě neee protože mi to nedává smysl, stejně jako hybridy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]