Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční topení VW Polo 2009

Od: polo2009 odpovědí: 7 změna:

Zdravím prosím o radu, najednou přestalo fungovat topení a klimatizace. nastartovali jsem auto, a bohužel nefouká topení. máte někdo nějakou radu, na co se podívat či jak nejlépe opravit bez pomocí autoservisu? děkujeme moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takže jen nefouká ventilátor? Zkontrolujte pojistky.

polo2009
hodnocení

pojitky nás napadli také, akorát nevíme, které máme vyzkoušet. bohužel jsme nenašli popis pojistek, která je která, a tak nevíme, kterou pojistku pro ventilátor případně vyměnit. máte prosím třeba obrázek, či poradíte která by to přesně měla být? je to polo 2009, 6R. děkujeme za radu

spu

Já mám třeba na tom pojistkovém krytu obrázky (symboly) k čemu je která pojistka

polo2009
hodnocení

bohužel, na krytu popis není. posílám foto pojistek a budu ráda, když poradíte, která by to mohla být. děkuji

Nefunkční topení VW Polo 2009
polo2009
25.12.21 21:11
hodnocení

Nefunkční topení VW Polo 2009 #2

Přehled pojistek zde. Nákres v PDF se dá přiblížit, aby byla vidět čísla.

polo2009
hodnocení

Děkujeme za doplnění, zítra ráno na to mrkneme a zkusíme pojistky. krásný večer a hezké svátky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]