Zdravíčko přeji, Moc se v tom nevyznám, něco jsem četl na netu o úpravě zvuku motoru ... Slyšel jsem, že se dá upravit klapku a její zavírání což může docílit praskání... Případně jestli by jste mi doporučili něco lepšího či levnějšího "Popcorn" nechci Jen takové to prasknutí při řazení Předem děkuji za tipy a rady doplněno 25.12.21 01:48: ***Oprava*** Ne úprava klapky, ale řídící jednotky aby vstřikla více paliva, které putuje do výfukových svodů kde exploduje při kontaktu horkými stěnami
Zamysli se, kdo si myslíš, že to chce poslouchat? Stará jebka a čím víc řve, tím víc je mladej za volantem spokojenější a ostřejší. Je to jenom k smíchu..
Tak buď má motor zvuk sám za sebe, třeba 6, 8 válec z toho stejně neuděláš a připadá mi ta úprava stejně tak pohlouplá jako že se prodává originál reproduktor co umí imitovat zvuky různých motorů... To mi připadá snad i trapné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.