Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat chcipl to

Od: lauda* odpovědí: 5 změna:
Práve stojím na silnici Peugeot 206 chcipl ukazovalo to prázdná nafta a při jízdě chcipl,, zašel jsem pěšky a dal do kanistru 7 litrů ale nejde furt nastartovat

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Když je blbá hlava...
Musíte odvzdušnit palivovou soustavu. Hledejte balonek pod kapotou a mačkejte. Ale ani to nemusíš stačit, někdy je potřeba povolit vedení u vstřikovačů a vyhnat vzduch z trubek ven.
doplněno 23.12.21 10:37: Jo a bacha, nafta maže. Takže pokud budete dlouho točit nasucho, můžete si zničit čerpadlo i vstřikovače.
lauda*
hodnocení

Žádný balón nevidím
Nenapsal jste jaký motor, ale 1.4 HDi má balónek (když stojíte před autem) vlevo vedle filtrboxu.
23.12.21 10:54
Co mám dělat chcipl to

Tak třeba na 2,0HDi typ RHY balonek není, na 1,6Hdityp 9HX opět balonek není (balonek =pumpička)Totiž HDi mají dopravní čerpadlo v nádrži a tutíž může být a taky nemusí být ještě další čerpadlo !

Jinak pokud si nenatáhne naftu na dva tři pokusy=odvzdušnit palivovou soustavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]