Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde uchovat stěrače?

Od: jarin* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupil jsem výhodně sadu stěračů, ale nakonec se mi je nechce nasazovat na auto když mrzne a stěrače od jara fungují a moc je nešetřím (občas setřu přes zamrzlé okno atd.)

Předpokládám, že by ty gumičky 3 měsíce mohly vydržet čerstvé. Kde jim bude líp, můžu je mít normálně doma nebo v garáži v chladnu jim bude líp?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Ja je valim doma ve skříni

makk
hodnocení

5x

Je to skoro jedno, ale když si můžete vybrat tak chlad, tma a vlhko (to nesvědčí kovovým částem, ale gumovým ano). Jinak to taky neřeším a měl jsem zapomenutý stěrač ve skříni několik let, pak jsem ho objevil, tak jsem ho použil a byl OK. On než k vám doputuje, tak ty skladovací podmínky taky nikdo neřeší, tak jestli se rok válel někde ve skladu, tak ty 3 měsíce už ho nevytrhnou.

adal11
hodnocení

4x

Vadí jim hlavně sluničko (uv zaření) tudiž kdekoli kde na ně nebude pražit slunce je ok.

hodnocení

2x

Nechte si je v kufru, jinak na ně zapomenete. Kdoví kolik let se válely ve skladu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]