Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Octavia III 2.0 TDI 110kw

Od: martin117 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, před půl rokem jsem koupil Škoda Octavia III 2.0 TDI 110kw s nájezdem cca 160 000km, před dvěma měsíci výměna oleje a celková kontrola a vše v pořádku. Žádný konkrétní problém zatím nemám, spíš bych se chtěl zeptat, jak je to s zanášením filtru pevných částic? S autem jezdím cca 10km do práce a 10km zpět a tak jednou za 2 týdny ho protáhnu dál. Jak jsem psal, žádný problém s tím zatím nemám, ale jak jsem pročítal další fóra, tak lidí psali že trojkový oktávky tohle mají nějak potěšení, že by jim to až tak vadit nemělo, jako např u motoru 1.9 a nižších. Vaše názory? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podobný provoz praktikuje kolega co má Superb se stejným motorem (bez adblue). Jenom delší trasy jezdí tak jednou týdně. Zatím to vydržel 130000km a 6 let bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]