Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nastartuje jen přes kabely

Od: morris odpovědí: 3 změna:
Dobrý den chtěla bych jsem zeptat , mám problém jela jsem do obchodu rožla se kontrolka baterie zachvili zhasla ale pak to začalo ,Kontrolka za kontrolkou ESP,ABS,airbagy,pásy ,ruční brzda ,volantem nešlo skoro vůbec točit a nakonec stopka ... Než jsem dojela aspoň domu v autě totálně vše vyplo ,baterka KO samozřejmě ale dali sme jinou auto točí ale nechytne a baterka po třech pokuses opět mrtvá ... Přes kabely chytne na drb a žádné kontrolky nesvítí , odpojíme kabely a hned začnou kontrolky jedna po druhé a hlásí batery charge fault a pak se to hodí do economy módu , nesetkal se stím někdo nebo co by to mohlo způsobit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Auto přestalo dobíjet vybila se baterie a blbnou řj vozu neb nemaj potřebné napětí
Diagnoza altík k.o. nebo moh odejít řemen co ho pohání

Ještě mohla odejít volnoběžka (řemenice) na altíku, která se používá u altíků nad 110A.

Ale nevíme auto.

praivo*
hodnocení

3x

Co je to za auto a jak je staré? Zjevně nedobíjí, ale možných příčin je mnoho, třeba v mém případě (Yaris, 1. generace) to bylo "jenom" několik zoxidovaných kontaktů okolo alternátoru a baterie, ve výsledku otázka 10 minut s kartáčkem a škrabkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]