Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám Nissan Almera 1,4 rv. 2007
Podařilo se mi nastartovat a motor po chvíli chcípnul. Ted sice startuje ale nechytne.
Mohl by mě někdo poradit? Benzínu mám dost.
Mně toto udělal u Almery konektor čidla imobilizéru. Ale byl to model 1,5 / 2001. Podívejte se jestli vám bliká červená kontrolka imobilizéru.
Ráno jsem normálně nastartoval, dojel do práce, odpoledne motor jenom točil a nic. Takže odtah domů, na diagnostice pak bylo porucha imobilizéru. Pak jsem si všiml že ani nebliká červená kontrolka imobilizéru. Na youtube jsem našel video, se stejnou závadou. Stačilo odmontovat kryt sloupku řízení, z krabičky imobilizéru co je u spínací skříňky konektor několikrát vytáhnout a opět zasunout a byl pokoj. Asi to byl zoxidovaný spoj za ta léta. Kontrolka začala blikat a auto šlo nastartovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.