Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká by mohla být cena za opravu?

Od: mates02 odpovědí: 17 změna:
Ahoj skupino, přemýšlím o koupi e46tky, tahle je vážně za super cenu, ale je bouraná, chtěl jsem se Vás zeptat jestli nemáte někdo tušení, jaká by mohla být orientační cenovka za opravu?
Moc díky

Jaká by mohla být cena za opravu?
Jaká by mohla být cena za opravu? #2

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Těmhle plečkám se ráda vytrhává korozí zadní náprava (uchycení v nosníku u prahu). Už v záruce byla svolávací akce u BMW.

Ne, nešel bych do toho.

repasuj.cz/...

hodnocení

1x

V super stavu? Říká kdo? Jak vidím neorigo světla a chybějcí střešní lištu, tak bych ztratil zájem.
Cena opravy podle stupně koroze 20 - 40 tisíc. Je to pomačkaný celý. Kufr nelícuje. Nešel bych do toho.
// Může to být klidně 60 tisíc, kdo ví, jak to vypadá za blatníkem...

makk

Jak jsi poznal, že světla jsou neorigo? Nerozporuji to, jen se ptám.

Ledková světla se začala dávat na coupe a cabria od března 2003. Teoreticky tedy můžou být originální, ale v praxi na tyhle poslední kusy moc nenarazíš, častější jsou čínské retrofity na starších autech...

makk

Aha, já to poznám jen zblízka podle výrobce :).

hodnocení

1x
Jak píše gumidek, vjedes do díry a doslova se ti vytrhne zadní náprava. Tyhle plečky tak na pěstování květináčů už z vyroby. Alfy hnijou zespodu, tyhle srace hnijou i v nosníku a při bouracce jsi KO. Ber Alfu 159 je to velmi pevný auti. Za samou cenu budeš mít auto s velkým A.
Nebo za pár korun 156.
AZ ti odezní puberta, pochopíš

156 bude určitě zdravější :-D
Hele já bych mu nerozmlouval staré BMW celkově. Legendární motory, zadokolky... já to miluju a asi budu v pubertě do smrti. Problém je, že pěkná a smysldávající E46 nebo E39 pod 100 tisíc je utopie a levnější jsou rakve na kolech :(

156ka má alespoň blinkry a nejezdí bokem s frajery v kšiltovce ála mateřská školka, IQ nula, ego 100*smich*

BMW je v tomhle kult a díky tomu bych se za něj styděl v něm i jet natož řídit.

break

Víc kokotů jezdí ve Škodovkách než v BMW

spíš ve VW (passaty a golfy) a BMW.

Škodovky neguji.

@stepm Legendární motory, zadokolky... já to miluju a asi budu v pubertě do smrti. Problém je, že pěkná a smysldávající E46 nebo E39 pod 100 tisíc je utopie a levnější jsou rakve na kolech Jak píšeš o zadokolkách, kombinace starýho-cenově dostupnýho bmw střepu bez asistentů,tak mi to nahání hrůzu,hlavně teď v tom počasí.

@breakJá mám jinou zkušenost než ty, taky jsem jel názor, že na značce nezáleží. Bohužel skoro každý řidič BMW jezdí jak dobytek,nebo aspoň nesnese, jak jsou před ním auta. Hodně to dělá i image značky, kdy si myslí,že jsou něco víc.

To třeba takovej focus st170 je nesrovnatelně kvalitnější auto jak ty střepy bmw, docela i praktický auto s podvozkem, kde čepy,ramena, silentbloky vydrží v dobrém stavu i 250 tisíc km(v originálu)

Jako by asistenty byly samospásné... a stabilizaci mají i ty 20leté střepy ;) Mně celkem fuk co řídím, auta střídám často, ale když jedu s bavorem a semtam se někde sklouznu, mám úsměv jak měsíček na hnoji ;)

spu
hodnocení

1x

40 - 60 tisíc

petrwoods
hodnocení

0x
Záleží Mates jestli to bude dělat autorizák BMW nebo servis Franta a syn v garáži. 20 až 60.000?

Bavíme se samozřejmě o běžných servisech a lakovnách, cenu v autorizáku bych tipoval tak na 200 000+ :-D

... tak ono není prdel to odstrojit bez poškození, aby to lakování k něčemu vypadalo.

hodnocení

0x

těmhle plečkám by slušely podvozky od Alfy, pak by se dalo o tom uvažovat.

v katždým případě, ať shodí před tebou prodejce hlavu a posviť si na to. Pak sem dej online fotky a mrkneme se ti společně na to.

Nebo vezmi s sebou certifikovanýho poctivýho mechoše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]