Nejste přihlášen/a.
V super stavu? Říká kdo? Jak vidím neorigo světla a chybějcí střešní lištu, tak bych ztratil zájem.
Cena opravy podle stupně koroze 20 - 40 tisíc. Je to pomačkaný celý. Kufr nelícuje. Nešel bych do toho.
// Může to být klidně 60 tisíc, kdo ví, jak to vypadá za blatníkem...
Ledková světla se začala dávat na coupe a cabria od března 2003. Teoreticky tedy můžou být originální, ale v praxi na tyhle poslední kusy moc nenarazíš, častější jsou čínské retrofity na starších autech...
156 bude určitě zdravější
Hele já bych mu nerozmlouval staré BMW celkově. Legendární motory, zadokolky... já to miluju a asi budu v pubertě do smrti. Problém je, že pěkná a smysldávající E46 nebo E39 pod 100 tisíc je utopie a levnější jsou rakve na kolech
156ka má alespoň blinkry a nejezdí bokem s frajery v kšiltovce ála mateřská školka, IQ nula, ego 100
BMW je v tomhle kult a díky tomu bych se za něj styděl v něm i jet natož řídit.
@stepm Legendární motory, zadokolky... já to miluju a asi budu v pubertě do smrti. Problém je, že pěkná a smysldávající E46 nebo E39 pod 100 tisíc je utopie a levnější jsou rakve na kolech Jak píšeš o zadokolkách, kombinace starýho-cenově dostupnýho bmw střepu bez asistentů,tak mi to nahání hrůzu,hlavně teď v tom počasí.
@breakJá mám jinou zkušenost než ty, taky jsem jel názor, že na značce nezáleží. Bohužel skoro každý řidič BMW jezdí jak dobytek,nebo aspoň nesnese, jak jsou před ním auta. Hodně to dělá i image značky, kdy si myslí,že jsou něco víc.
To třeba takovej focus st170 je nesrovnatelně kvalitnější auto jak ty střepy bmw, docela i praktický auto s podvozkem, kde čepy,ramena, silentbloky vydrží v dobrém stavu i 250 tisíc km(v originálu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.