Nejste přihlášen/a.
No tak pokud se týče pohodlného nastupování, vysokého posezu a prostorného auta, mohu doporučit Partner / Berlingo. Aktuálně mám před barákem Rifter, zatím sice jako náhradní vůz za Partnera a musím říct, že mě fakt hodně oslovil,
Každopádně jsou taková auta praktičtější a provozně levnější než SUV. Jen pro info - Ten Rifter v dlouhé verzi s naftovým motorem 130 kobyl má dlouhodobou spotřebu 6.0 l/100 km
Proč SUV? Pro dva lidi a dva labíky asi skoro cokoliv. Jsme dva a vozíme čtyři psy, celkem mají něco přes osmdesát kilo. Jezdíme v cliu v nákladní úpravě, v octávce v kombíku bez zadních sedadel a v galaxy. Nemáme problém. Clio nemá zadní sedadla a má přepážku, octa má síť za předníma sedadlama a galaxy je bez zadních sedaček obrovská...
pokud jde o posez a nastupování, tak si to hlavně vyzkoušete, do většiny suv se totiž nastupuje uplně naprd a vyšší posez je jen opticky podle výšky auta, jinak je to kategorie která mi přijde zcela zbytečná na běžné ježdění, do podvalníku atd proč ne. Mě osovně se dobře sedělo a nastupovalo do yetiho..ale ceny škodovek jsou taky kapitola sama o sobě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.