Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternator z Peugeotu 206 4/2001 do 12/2004

Od: tommi odpovědí: 9 změna:
Prosim nekoho znaleho - jde premontovat alternator z Peugeotu 206 vyrobeneho 4/2001 do stejneho vozu vyrobeneho 12/2004?
Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já měl v seatu Ibiza dehet ,rv 1985 altiky asi 3 různé-první snad původní, druhý z nějaké škůdky 120 a třetí poslední z Felicie rv? nwn,1,3-1,6 nebo snad 1,9d?nevím.

Jinak nenapsal jste důležité-typ motoru a pak zda má klímu či nikoliv-jiný může být na motoru TU1 (1,1l 44kW) a jiný na EW10J4S (2,0l 16V 130kW). jiný pak možná na DV4 (1,4HDi ) a silnější pak na DW10 ( 2,0HDi )

tommi
Motor je v obou stejny 1.4 benzin. Novejsi vuz ma ale klimu.

Pokud má klimu pak možná bude jiný-nebo krapett jiné uložení, ale teoreticky by měl jít zaměnit! Ovšem nejlepší zjistit si dle VIN aut OEM kódy altiků, žel moje programy již pugy neumí, jen citr. Žel service box frantíci zpoplatnili a navíc prý už není pro amatéry.

hodnocení

0x
Ja nevim jestli pasujou leč mam radu
Nikdy neber použitej altík z vrakoviště ty altíky maj odježděno suchy ložiska vydřený sběrací kroužky a kratký uhlíky a je jen otazkou času kdy se zas vysype
Sou to zbytečné vyhozeny prachy
Bud novej nebo repas stavajiciho zvlašt pokud si chceš auto nechat
Pokud ho maš na prodej tak to chapu
tommi
Alternator ze starsiho vozu je po drahe repasi. (vuz byl zezadu nabouran...) Tak ho chci dat do druheho vozu.

Nikdy neber použitej altík z vrakoviště

By ses divil Ďáble, kolik mám altíku Magneton z Feld z vrakovišť, které odjeli do 110tkm a jsou to jak nové funglovky za cenu šrotu. Ale jsou to vrakoviště, kde si to odmontuješ sám. Pochopitelně sklady nikdy. Tam je to ruská ruleta a vyhozený prachy.

Ja mam opačný zkušenosti mnohdy si dotyčnej dones altik a když sem videl stav tak sem ho rovnou rozebíral

Jasně, pokud nevybíráš sám a pošleš joudu, kterej neví, jak to chodí a pomalu neví, co je altík, tak ho vodrbou a dají mu střep.

Já myslel, když ty jako mechanik si to sám někde vymontuješ a víš i celkový stav vozu. Tedy ne regál.

;)

hodnocení

0x
A co ten špatnej vyndat a porovnat s tím co tam chcete dát..? Máte tu možnost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]