Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extrémní hluk-fabia 1

Od: baronkoo odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, z nějakého důvodu mám extrémně hlučnou fábii, mám tam nové pneu Rosava snowgard, nové čepy i s geometrií, ale hluk v kabině je pořád poměrně velký, čím by to mohlo být? Trochu mi přibrzďuje zadní brzda, jestli to může být tím?
Díky za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Brzda hluk nedělá. leda, když je sjeté obložení a tře se podklad desky a oceloý kotouč. Pak to dělá hluk jak brzdící vlak.

Jestli to před gumama nedělalo, tak to logicky dělají gumy.

Rosavu vyrábí ukrajinci... To už si rovnou kupuj pneu někde z uzbekistánu.

hodnocení

0x
Zimní gumy sou všeobecně hlučnější než letní a pokud sis tam tam nazul to cos tam nazul tak je velka pravdepodobnost že když seženeš jiný gumy tak bude po problému

hodnocení

0x
A komplet výfuk je v pořádku? Žádná "dírka"? Taky jsem měl zvýšený hluk v kabině, po opravě opět v normálu...byla pouze "prasklinka" na sváru...ve studeném stavu po startu klid, až po zahřátí začal hluk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]