Čau. Na autě už skoro nedržela ozdobná lišta s nápisem automobilky u prahů předních dveří. Tak jsem to radši celé sundal. Potřeboval bych lišty znova přilepit. Lišty v chromované barvě jsou z kovu a pasují do černých plastových dílů v prazích. Neznáte prosím nějaké dobré lepidlo, aby lišty na tom plastu pořádně držely? Zároveň by to nemělo být lepidlo, které k tuhnutí potřebuje vyšší teploty. Auto můžu dát do garáže jen přes víkend, kde je přes zimu určitě pod 10 °C. (Několik měsíců na oteplení čekat nehodlám.)
Čau,já mám dobrou zkušenost s Mamut glue.Lepíl jsem sním krytky na zadní světla,aji zadní křídlo a drží to fakt hodně a dlouho to vydrží. baushop.cz/...
zdravím, co použít celkem univerzální Mamut? Zpracování od 5st, ale vytvrzení při nízké teplotě delší, záleží na vrstvě. A vzhledem tomu že to nebude nijak zatěžováno a namáháno (ozdobná lišta), bych se to nebál vůbec použít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.