Nejste přihlášen/a.
Čau. Na autě už skoro nedržela ozdobná lišta s nápisem automobilky u prahů předních dveří. Tak jsem to radši celé sundal.
Potřeboval bych lišty znova přilepit.
Lišty v chromované barvě jsou z kovu a pasují do černých plastových dílů v prazích.
Neznáte prosím nějaké dobré lepidlo, aby lišty na tom plastu pořádně držely?
Zároveň by to nemělo být lepidlo, které k tuhnutí potřebuje vyšší teploty. Auto můžu dát do garáže jen přes víkend, kde je přes zimu určitě pod 10 °C.
(Několik měsíců na oteplení čekat nehodlám.)
Potřeboval bych lišty znova přilepit.
Lišty v chromované barvě jsou z kovu a pasují do černých plastových dílů v prazích.
Neznáte prosím nějaké dobré lepidlo, aby lišty na tom plastu pořádně držely?
Zároveň by to nemělo být lepidlo, které k tuhnutí potřebuje vyšší teploty. Auto můžu dát do garáže jen přes víkend, kde je přes zimu určitě pod 10 °C.
(Několik měsíců na oteplení čekat nehodlám.)
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Čau,já mám dobrou zkušenost s Mamut glue.Lepíl jsem sním krytky na zadní světla,aji zadní křídlo a drží to fakt hodně a dlouho to vydrží. baushop.cz/... ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]